Loo autori argumendid vähese pesemise ja saatanast kreemide vastu on igati vettpidavad. Tema enda ema hinnang ja ühe mehe mokaotsast ühmatud kommentaar, kus loomulikud naised ollagi ilusamad. Minu ema näiteks leiab, et peedi kevadkülv peaks algama märtsi teisel poolel ja saatsin tema eksperthinnangu kohe ministeeriumisse kinnitamisele. Meie emad kohe teavad selliseid asju paremini ja nende tõdemused peavad saama au sisse tõstetud.

Mõnevõrra kitsarinnaliselt ja pehmelt öeldes inimväärikust solvavalt kõlas loo autori ema lajatus, kus enese eest hoolitsevad naised on kui idabloki lõbunaised. Kui minul on valida ühe sellise välismaise daami ning nädalaid pesemata loomuliku isendi vahel, siis valik tuleb esimese nuusutusega.

Veel toob autor oma kirjutises välja, kuidas nahka niisutavad kreemid tulevad rekaga otse saatana keemialaost meid kärna ajama ja kõike loomulikku igaviku teele lohistama. Siinkohal vist unus kirjaneitsil sootumaks, et isevalmistatud kreeme on inimkond läbi aegade hea meelega ihule määrinud. Praegusel ajal lihtsalt ei leidu Maarjamaa majapidamises hanerasva ja oliiviõli, mida näiteks hispaanlased tarbivad iga väiksemagi vaeguse peale. Ma isegi ei kujuta ette, kui paks peab olema see naturaalne rasvakiht, mis kaitseb suvel meie nahka lõõskava päikese ja talvel lörtsisajuse lõikava tuule eest. Kreemi jumala eest panna ei tohi, muidu saadetakse üle riigipiiri oma ihuga raha teenima.

Loo autoriga nõustudes võin möönda, et ülepimbitud isendeid on vahel kummaline märgata. Samal ajal on ka neil täielik õigus enda väljendamiseks läbi keha tuunimise. See niinimetatud „geelküüne ja kunstripsme kommuun” vahetab omavahel massiliselt infot parima teenuse saamiseks. Iluprotseduuridest vestlemisel on suur osa naistevahelisest sõprusest. Miks hakata seda sõpruskonda sarjama, kuna neile lihtsalt meeldivad tänapäevased ilutööstuse võimalused?

Kui kedagi üldse peab sarjama, siis pigem puuduliku hügieenikäitumisega kodanikke, kes oma odööripilvega ümbritsejaid ahistavad. Talvel püsib enamik paratamatuid kehalõhnu mantli all peidus, kuid palavad suveilmad võimandavad aroome ja vähendavad kaitsvat riidekuhja. Ah jaa, omaarust nad ju ei haise. Nad on loomulikud!