Alustades siis sellest, et mitte küll kõik, aga kahjuks liigagi paljud tänapäeva naised ei viitsi enam oma välimusele ega käitumisele rõhku panna. Ehk siis ei riietuta enam naiselikult, aetakse taga oma mugavust ja lihtsalt tekib küsimusi nende naiste maitse osas, käitumine on samuti vähenaiselik. Samas meestelt nõutakse küll nii mehelikku käitumist kui mehelikku riietust, mehed küll ei tohi mugavad olla, kohe on naiste kisa lahti. Millegipärast tohivad mugavust taga ajada ainult naised enda arvates ja nii paljud naised ongi üsna vähe naiselikult riides.

Edasi süüa teha enam ei taheta, öeldakse, et ma pole mingi köögikata, samas mehelt oodatakse küll mees olemist. Näiteks, et mees maksku kõige eest või kuna mees teenib rohkem, siis maksku naise eest ka paljud asjad. Mees pingutab rasket ja pingelist tööd teha, pikki töötunde, et seda rasket suurt raha teenida. Naised aga arvavad, et mees peakski selle nende peale kulutama. Kus on nüüd see võrdõiguslikkus? Tänapäeval tihti kisatakse sellest võrdõiguslikkusest, aga millegipärast ainult selle koha pealt, kust naistel mugav on, kohustusi ei taheta mitte võtta. Kui näiteks on vaja rasket tööd teha või läheb kuskil maksmiseks, siis ollakse küll järsku naised ja mees olgu mees, siis pole võrdsust enam kuskil, silmakirjalik, kas pole?

Siis viimasel ajal kisatakse ikka sellest palga ebavõrdsusest, ma küsin, kust on need andmed võetud? Mismoodi neid võrreldakse? Kas võrreldakse ühe ametinimetusega inimesi? Aga see on ju täiesti mööda võrdlus, sest ühe ametinimetuse all olev töö on erinevates firmades täiesti erinev, samuti erineva palgaga, isegi samas firmas võib sama ametinimetuse all olla erinev palk, kuna lihtsalt inimeste tase ongi erinev või siis ongi nende inimeste ülesanded erinevad. Tuuakse ikka välja seda, kuidas klienditeenindajate seas teenivad naised vähem. Aga mitut meesmüüjat te teate näiteks toidupoodides? Aga ehituspoodides või muidu tehnikapoodides? Neis viimastes on mehi tunduvalt rohkem kui naisi ja neis viimastes on ka palgad kõrgemad. Või mitut ettekandjat meest te teate? Valdav enamus ikka naised. Sellepärast ongi klienditeeninndajate seas naiste palk näiliselt väiksem, kuna mehed lihtsalt ei lähe väikese palgaga klienditeenindajaks, naised aga küll. Kuidas mehed seda saakski teha, siis kodus hakkab ju naine vinguma, et sa ei teeni piisavalt raha.

Kui edasi rääkida tänapäeva naiste laiskusest, siis isegi nõusid ei viitsita enam pesta, isegi mitte mehega koos, seda nimistut võiks pikalt jätkata. Kahjuks on paljud naised arvamusel, et mees teenigu raha ja nemad siis löövad seda laiaks ning kui mees selline pole, siis ollakse vihased. Nii tulevadki paljudel naistel tihti vihapuhangud, kus valatakse see kõik mehe peale välja, et nad pole ikka rikkad ja ei osta oma naisele palju kalleid asju. Teenige ise, naised, raha ja ostke ise neid asju omale.

Nüüd jõuame edasi, paljud naised kurdavad, et normaalseid mehi pole võtta enam. Muidugi ei ole, kui te vaatate vaid ilusaid pikki mehi, kes kõva raha teenivad. Olgem nüüd ausad, naised, väga paljud teised vaatavad just selliseid mehi. Loomulikult see hästi teeniva mehe tahtmine üritatakse peita materiaalse kindlustatuse taha, et saaks turvaliselt ja korralikult pere luua ja lapsi kasvatada. Tegelikult pole aga asi peres, vaid selles, et paljud naised tahavad lihtsalt ise hästi elada. Osta kalleid nutitelefone, uusi kalleid autosid, käia välismaa reisidel, samuti et osta kalleid riideid, mis kahjuks tihti pole enam kuigi ilusad ega naiselikud. Selles valguses olen ma hakanud isegi rahaahneid bimbosid hindama — nad vähemalt näevad selle raha eest head välja kah, nad pakuvad mehele selle raha eest midagi vastu.

Naised kisavad veel, et mehed on sead ja joodikud. Aga muidugi leiate te selliseid mehi, kui vaatate, et on pikk kena ja hästi teeniv mees ning ei pööra tähelepanu sellele, kui agressiivsed, halva iseloomuga, ülbed ja joodikud need mehed on. Kui te vaataks ka keskmise välimusega mehi, kes on korralikud keskmised töölised, lihtsalt ei teeni kõva raha, aga teevad korralikult tööd ja elavad ära ja  pööraksite tähelepanu nende iseloomule, siis hakkate leidma ka normaalseid mehi. Aga see ju teada-tuntud värk, et naistele meeldivad ikka pätid mehed ja siis pärast nutetakse, et kõik mehed on sead. Mida siin imestada?

Loomulikult ma tean, nüüd ilmub hulk vihaste naiste kommentaare, aga järelikult tabasin naelapea pihta ja puudutasin just neid naisi, kellest ma siin räägin. Kuna aiman juba küsimusi ette, siis ütlen kohe ära jah, ma olen keskpärase välimusega mees ja näen, kuidas naised mind kõrvale heidavad ja võtavad kenad jõukad mehed. Aga just sellepärast ma selle artikli kirjutasingi, minu head iseloomu nad ei vaata, nad ei jõuagi selleni, sest ma olen keskpärane ja edasi naised ei uurigi. Miks just nüüd selle artikli kirjutasin? Sest läksin just enda kirjeldatud mõttetust naisest lahku, just nimelt kuna ei suutnud enam tema tibilikku vingumist ära kuulata, mis sest, et välimuselt polnud ta sugugi tibilik. Kusjuures olen üritanud isegi mööda vaadata sellest välimuse asjast ja olen latti allapoole lasknud. Olen olnud koos naistega, kes pole välimuselt eriti kenad, aga olen lootnud just ehk on siis hea iseloom… Ehk on ometi normaalne naine… Aga oh ei.

Siinkohal peab muidugi veel nentima, et paljud head naised, keda ma tunnen on kahjuks juba hõivatud.