1. Ta on iseseisev

Sõbranna ei vaja su kohalolekut, nõu ja abi 24/7. Ta teab, mida ta tahab ja teab, kuidas seda saada. Sa ei astunud ju temaga suhtesse selleks, et talle lapsehoidjat mängida?! Ole rõõmus ja naudi seda, kui ta leiab endale tegevust ka ilma sinuta, sest kui ta kogu aeg su varruka küljes ripuks, oleksid sa peagi surmani tüdinud.

2. Ta on intelligentne

Vahva, kui oled leidnud endale imekauni tüdruku, kelle pärast kõik su sõbrad sind kadestavad. Paraku juhtub üsna tihti olema nii, et ilu ja mõistus ei käi koos ning avastad peagi, et teil ei olegi tegelikult millesti rääkida. Ideaalne naine on see, kes suudab sind iga päev oma nutikuse, teadmiste ja tarkusega üllatada ning kes ei ole suu peale kukkunud, kui teemaks on päevapoliitika, ajalugu, filmid või raamatud.

3. Teie libiidod on sarnased

Täna õnne, kui oled leidnud endale naise, kelle seksiisu on sama suur kui sul! Ja kellega suudate seksist vabalt rääkida ning oma soove ja ihasid väljendada. Muidugi ei piisa ainult jutust ja tahtest - oluline on ka see, et suudaksite teineteist täielikult rahuldada!

4. Sa oled temast tõsiselt sisse võetud

Kõlab väga iseenesestmõistetavalt, kuid siiski peame vajalikuks meelde tuletada, et pole mõtet olla koos inimesega, keda vaadates sul liblikad kõhus lendama ei hakka. Kui ta suudab sind hulluks ajada ainult sellega, et astub tuppa sisse, siis on tema sinu jaoks see õige.

5. Ta austab sind

Ta kuulab sind, ta arvestab sinuga, ta hindab su arvamust ja ta tahab teada, mida sul öelda on. Ta ei sõida sinu soovidest ja plaanidest üle ega halvusta su valikuid. Kindlasti ei kisu ta tüli teiste juuresolekul üles ega pillu seltskonnas olles su suunas halvustavaid märkuseid.

6. Ta laseb sul olla sina ise

Tema jaoks ei ole probleem see, et sa tahad hommikusöögiks praemuna, mitte ökotatart ning lepib sellega, et laupäeva õhtu on poisteõhtu. Selle asemel, et sind su sõpradest ära lõigata, kutsub ta nad ise külla, annab õllepudelid kätte ja tõstab võileibu täis vaagna lauale. Hea sõbranna mõistab ka seda, et mehed ja naised on erinevad ja neil ongi erinevad hobid ning ei krimpsuta nina, kui tahad end uuel spordialal või uue hobiga proovile panna.

7. Ta ei nääguta põhjuseta

Näägutamist ei saa muidugi iial täielikult välistada, kuid mõistlik ja normaalne naine ei istu sul iga pisiasja pärast kukil ega lõpeta irisemist. Kui sa oled järjepidevalt midagi tegemata jätnud, tuletab ta sulle seda meelde. Ta valib oma lahinguid ning teab, millal on õige aeg sulle kraesse karata ja millal lihtsalt minna lasta.

8. Ta saab su pere ja sõpradega hästi läbi

Naine, kes ei salli su sõpru ja vihkab su ema, teeb su elu põrguks. Naine, kes pingutab, et su emale meeldida ja su sõprade napakast huumorist aru saada, võetakse kiiresti omaks ja temast saab pereliige ning teil on koos kõikjal mõnus ja mugav olla.

9. Ta armastab sind

Kui sa oled leidnud naise, kes armastab sind just sellisena nagu sa oled ega sunni sind muutuma, sõpru vahetama, uusi hobisid otsima, ema pikalt saatma jne, on hoidmist väärt. Arvesta sellega, et meil kõigil on oma väikesed kiiksud, sinul endal ja temal ka, ning kui te mõlemad suudate teise väikeste vigadega leppida, on teil ilus elu. Kui tal lähevad silmad särama, kui sa uksest sisse astud, oled leidnud endale õige kaaslase!

10. Sa tahad tema pärast olla parem inimene

Sa käid oma rahaga mõistlikumalt ümber, helistad tihemini emale ja vanaemale, silitad ta kassi (kuigi enne ei sallinud kasse silmaotsaski), püüad usinamalt trenni teha ja vähem alkoholi tarbida. Mitte sellepärast, et ta sulle neid asju ette heitnud oleks, vaid sellepärast, et sa ise tunned, et see on õige ja tema on olnud sulle motivatsiooniks ja inspiratsiooniks parema elu poole.

Allikas: Askmen