10. Ta tunneb end tõrjutuna

Kui sa alustad suhet sõbra tasandilt, võidki sinna igaveseks jääda. Tüdruk võib küll algul midagi muud su vastu tunda, aga sõpruse arenedes arvab ta, et sa ei vasta tema tunnetele nagunii, sest usub,  et see aeg on juba möödas. Tugevast sõprusest on keeruline armastussuhtesse ümber lülituda. Kui miskit pöördelist ei juhtu, mis naise meelt muudaks, ei ürita me kunagi hea sõbraga sõprusest kaugemale minna.”

9. Ta on juba edasi liikunud

Nagu eelmisest punktist lugeda võid — kui mees on jõudnud potentsiaalse kaaslase staatusest parima sõbra staatusesse, siis sealt enam tagasiteed ei ole. Tema poole ma pöördun kõigi oma murede ja rõõmudega, küsin suhtenõu, jagan suhteprobleeme, ta näeb mind nii heas kui halvas, hommikul voodist tõustes ja õhtul peole minnes aitab kleiti valida. Ja teen seda kõike teadmises, et see mees oli, on ja jääb mu sõbraks. Ma ei hakka sellist imelist sõprust mingil juhul romantikaga ära rikkuma, kui keegi just sajaprotsendilise kindlusega ei väida, et just tema on see, kellega ma elu lõpuni ja õnnelikult kokku jään.
Seega — võib-olla sa oled oma tunnete avaldamisega liiga kaua oodanud. Tee seda kindlasti enne, kui tüdruk su sõbrakategooriasse ära tõstab. Isegi siis, kui ta ei ole sinust huvitatud, hoiad sa ohtralt südamevalu kokku, sest siis vähemalt tead, mis seis on ega vaeva oma pead sellega (nii palju).

8. Ta ei saa aru, mida sa tahad

Naistele ei meeldi mehed, kes ei väljenda end selgelt. Meile meeldib mees, kes teab, mida ta tahab, eriti siis, kui ta tahab parasjagu meid. Me tahame, et meid tahetaks ja et mees meid põlvist nõrgaks võtaks. Sõprus on muidu tore küll, aga mitte päris see… Kui lähened tüdrukule sel moel, annad märku, et sa oled arg, otsustusvõimetu ja ei tea ise ka päris täpselt, kuidas käituda ja olla. Olgem ausad — meile ei meeldi, kui avastad ühel kaunil päeval 10 aastat hiljem, et südames on süttinud armuleek. Me tahame, et armuleek põleks seal palavalt kohe esimesest kohtumisest alates. 

7. Sa kardad kohtinguid

Võib-olla väldid sa lihtsalt asju, mida sa pelgad, näiteks kohtinguid, ning pole seetõttu julgenud oma silmarõõmu veel ametlikult välja kutsuda. Aga nii sa kaugele ei jõua. Sa pead selle kunsti selgeks saama, kui hirmus ja õudne see sulle ka ei tunduks. Sõpruse-kaart on sama odav ja enesepetjalik trikk kui ülekaalulistel dieeditablettide õgimine lootuses kiiresti saledaks saada.

6. Ta ei tunne end sinuga koos ihaldusväärsena

Muidugi peaksid olema viisakas ja käituma džentelmenina ning mitte kohtlema naisi kui seksobjekte, kuid seda kõike on võimalik teha ka mehelikult. Ja nii, et naine tunneb end sinuga koos olles ilusana ja ihaldusväärsena. Me ei soovi, et meid koheldaks portselannukkudena, me tahame, et suhtuksid meisse kui täiskasvanutesse! Ja deitimise kontekstis soovime, et kohtleksid meid seksikate ja atraktiivsete täiskasvanutena ning oleksid ise tõeline mees, mitte armuvalus poisike!

5. Sa ei ole teda välja kutsunud! 

Halloo, mida sa ootad? Et tema teeks esimese sammu? Aga kui ta ei teegi? Sinu mökutamist ja julguse kogumist võtab iga naine selge märgina, et oled üks järjekordne tore ja sõbralik poiss ning sinna see asi jääbki. Kutsu ta välja nüüd ja kohe ning tee esimese asjana selgeks, et sa ei taha olla tema sõber, vaid sul on hoopis muud plaanid ja lase käia!

4. Ta ei ole su muskleid näinud

Kõlab napakalt, kuid proovi ükskord ära ja vaata, mis juhtub. Sa ju oled isegi korduvalt kuulnud sõbrannasid sädistamas, kui uskumatult ägedate lihastega tüüpi nad jõusaalis nägid ning kuidas selle mehe käte vahele langeks kohe esimesel võimalusel. Musklid mõjuvad, seega marss trenni ja siis lühikeste/kitsaste varrukatega särki ostma!

3. Ta ei tea, milleks sa suuteline oled

Kui oled sportlane, kutsu ta trenni kaasa. Kui su tugevaimaks küljeks on remont, vii ta oma pooleliolevasse korterisse ja õpeta ta seina värvima/tapeetima/plaatima. Sinu eneseusk, enesekindlus ja oskused moodustavad uskumatult seksika kombinatsiooni, mis võtab ka tugevaima tütarlapse jalust nõrgaks. Näita talle oma oskusi ja raba ta oma võimetega jalust!  Kuid pane tähele — oskus mingis tapmist/peksmist hõlmavas arvutimängus oma vennale pähe teha ei ole just eriti kõrges hinnas.

2. Sa ei ole tema jaoks atraktiivne

Kurb, aga tõsi. Kui tüdruk ei pea sind seksuaalselt kütkestavaks, siis sinnapaika see asi jääbki ja sellel ei ole midagi pistmist sellega, kas teie suhe algas korraliku kohtingu või sõprusega.

1. Sa ei ole tema jaoks atraktiivne...veel

Hea uudis on see, et naise meel on muutlik kui kevadine tuul ning kui ma täna arvan, et sinust ja minust ei pruugi iial "meid" saada, võin ma kahe nädala pärast olla sinusse pööraselt armunud. Ja sellelgi ei ole mingit pistmist sõpruse või kohtingutega, lihtsalt ühel hetkel juhtub nii.

Sädemete tekkimise kiirendamiseks loe uuesti läbi eelnev jutt, talita nende nõuannete järgi ja ära kaota lootust.

Allikas: AskMen