1. Te ei suhtle enam eriti tihti

Esimesed kaks kuud suhte alguses olite pidevas kontaktis. Rääkisite kas telefonitsi või vahetasite sõnumeid, kohtusite tihti ja olite justkui teineteise külge kleebitud. Nüüd sa isegi ei mäleta, millal temaga viimati ühenduses olid ja kui ta helistabki, ei viitsi sa vastu võtta.

2. Te ei räägi oma tulevikust

Suhte kõige põnevam ja ägedam osa on teie ühise tuleviku ette kujutamine. Te räägite puhkuseplaanidest, unistate oma ühisest kodust ja mõtlete, milliseid nimesid võiks lastele panna. Sellised mõtted annavad kindlust ja teadmist, et olete ühel lainel ning plaanite koos vananeda. Kui taolised teemad teie vestlusesse ei kuulu ja tunnete neist rääkides pigem vastikust ja piinlikkust, siis ütle parem kohe "head aega!"

3. Te kumbki ei viitsi pingutada

Suhte alguses ei jõudnud te kõiki plaane teoks tehagi - tahtsite minna randa jalutama, kinno, ujuma, sõpradega välja, romantilisele piknikule jne jne. Nüüd aga ei viitsi te kumbki isegi telefoni võtta, et teisele helistada ja välja kutsuda. Ja kui saategi kokku, istute tuimalt diivani, vahite filmi lõpuni ja ei vaheta sealjuures ühtegi sõna.

4. Tülitsete inetult

Sa tead, mis ta nõrgad kohad on ning kasutad neid tüli käigus alatult ära. Tema ei jää alla ning tulistab sama räpaselt vastu. Ja selliseid tülisid on teil tihemini kui meeldivaid hetki.

5. Nähvate teineteisele pidevalt

Te kumbki ei suuda enam oma suud kinni hoida, kui miski teise juures pinda käib. Kahjuks on neid närvidele käivaid asju juba rohkem kui neid, mis meeldivad.

6. Tülitsete avalikult

Te ei viitsi enam hea maine säilitamisega vaeva näha ning tõmbate tüli üles ka siis, kui viibite suuremas seltskonnas või avalikus kohas. See on märk sellest, et teil pole teineteise vastu mitte mingisugust austust.

7. Igatsed vabadust

Varem tahtsid iga oma vaba minutit koos temaga veeta. Nüüd aga unistad pigem sellest, et saaksid oma vaba päeva omaette olla... või teed isegi ületunde, et oleks põhjus temaga mitte kokku saada.

8. Salatsed

Iga suhte peamine alustala on usaldus. See tähendab, et te olete teineteise elu, mõtete, tunnete ja soovidega kursis. Nüüd aga ei taha sa talle rääkida, mida sa päeval tegid või kuidas eilne õhtu sõpradega väljas läks.

9. Paljud asjad käivad närvidele

Tema naer tundus sulle algul nii lustakas ja nakatav, nüüd aga tahaksid seda kuuldes teise maailma otsa põgeneda. Samuti käivad sulle pinda tema lohakus, suhtumine, muusikamaitse, kehakaal, riietumisstiil ja huumorimeel. Sa ei saa enam aru, kuidas neid asju varem veetlevateks pidasid.

10. Seks on eilne päev

Millal te viimati linade vahele jõudsite? Ei mäleta? Ei huvita ka, sest temaga nagunii ei tahaks?

On aeg hüvasti jätta!