Muuda end aina paremaks
Püüa iga päev milleski jätkuvalt paremaks areneda, olgu selleks siis töö, mõne pilli valdamine, toiduvalmistamine, treening… Loe raamatuid, käi vahelduseks klubidele ka kultuursetel üritustel. Muutud nii iga päevaga targemaks, tugevamaks ja intelligentsemaks ja see ei jää kellelgi märkamata. Naine otsib enda kõrvale meest, kes näitab, et on suuteline arenema ja pingutama. Rutiinselt diivanil lösutades ei tasu imestada, miks su silmarõõm vaid teiste kuttidega väljas käib.

Õpi teda tundma
Olgu, sulle meeldivad ta silmad ja keha ning ta naer on nakkav. Teil on tore koos aega veeta ja teil on palju ühiseid sõpru. Aga kui palju sa teda ennast tunned? Kas sa tead, millised on tema tulevikuplaanid, millest ta on alati unistanud, kuhu ta tahaks reisida? On ta kassi- või koerainimene? Mida paremini sa inimest tunned, seda rohkem tuleb sulle ideid, mida temaga koos teha, mida öelda ja kuidas käituda.

Flirdi julgelt
Flirt pole keelatud, aga tea, et flirdi ja pealetükkivuse vahel on imeõhuke piir. Sa võid teha ilusaid komplimente, kuid püüa sel ajal naist mitte liiga armunult jõllitada. Võid avada uksi ja aidata mantlit selga, kuid hoia käed muul ajal eemale. Naised tunnevad tihti, et nende meessoost sõbrad tunnevad end füüsiliselt liiga vabalt ja sa ei taha olla üks neist “tavalistest käperdajatest”. Seni kuni su flirt on lugupidav ja mitte liiga sage ja pealetükkiv, on kõik hästi. Boonuspunktid selle eest, kui suudad naist naerma ajada.

Tea tema veidrusi
Kui ta mainib mingit põnevat lemmiktoitu, mis just paljudele ei maitse, siis jäta see meelde ja üllata teda millalgi. Kui talle meeldib salaja mingi väga kummaline laul, siis üllata teda sellega, kui järgmine kord koos autos või mujal kahekesi muusikat kuulate. Mis need asjad ka poleks, mis teda erilisemaks teevad, sinu töö on need meelde jätta ja enne kui arugi saad, meenud sa talle selle mehena, kes alati teab, kuidas teda rõõmusta.

Ära muutu kutsikaks
Sa võid olla salaja armunud oma sõbrannasse, kuid ära muutu tema teenriks ja autojuhiks. Näita talle, et sul on ka oma elu ja naudi seda täiel rinnal (püüdes samal ajal mitte LIIGA paljude teiste naistega lõbutseda). Ole inimene tema kõrval, mitte koer tema kannul ja ta vaatab sind kui meest, kellega võiks täitsa mõnus koos olla, mitte kui meest, kes temata elada ei suuda ja on olemas iga kell teda Tartust Tallinnasse sõidutama (päriselt — selleks peaks olema valmis vaid kallim, muidu võid sama hästi otsa ette sildi panna, kui armunud sa oled).

Allikas: allwomenstalk.com