1. Voodi üles tegemine

See on midagi, mida ta ilmselt sinult oodata ei oska. Sel ajal kui ta oma hommikuduši võtma läheb, tõuse sina kibekiiresti üles ja silu linad korda. Kui ta tuppa tagasi naaseb, siis on üllatus tema näol kindlasti märgatav!

2. Lastega aja veetmine

Kui teil on laps või lausa mitu, siis ole hea ja võta oma naiselt mõneks õhtuks kohustus nendega tegeleda. Aita seekord ise neil matemaatikaülesandeid lahendada või mängutuba korda seada. Las tema loeb oma lemmikromaani ja lõõgastub. Magamistuppa jõudes ootab sind õnnelik ja puhanud naine, kes nii mõnekski vallatuseks valmis on.

3. Köögis abistamine

Kui sa muud teha ei oska, siis sibula hakkimisega saad kindlasti hakkama. Säästa teda pisaratest ja võta seekord see ülesanne enda peale. Ta on täiesti võlutud!

4. Poodlemisel abiks olemine

Jah, ilmselt sa vihkad poes käimist üle kõige maailmas. Kui aus olla, siis ega toidupoes käruga ringi sõitmine pole ka su kallima lemmiktegevus. Mine siis teinekord talle appi — jagatud mure on ikka poole kergem.

5. Mõned kiitussõnad

“Mul on hea naine”, “Ta on suurepärane kodulooja ja hoolitseja”. Millal sa viimati oma sõprade ees enda kaasaga uhkustasid nii, et ka kangelanna seda kuuleks? Kui sa ei mäleta, siis on õige aeg seda teha.

6. Tema eest hoolitsemine, kui ta haigeks jäänud on

See aeg, kui sa otsustad kodukontori kasuks siis, kui su naine voodis haigena lamab, teeb sinust tõelise ingli. Aita tal haigusest jagu saada, hoolitse tema eest — see teeb sinust parima mehe maailmas!

Allikas: Bollywoodshaadis