Ta tahtis vaid ühte drinki

Naised kasutavad tihti mehi vaid selleks, et ei peaks baaris ise joogi eest maksma. Tavaliselt on sellised tüdrukud tulnud õhtul sõbrannadega välja lõbutsema ning nad ei pööra sulle eriti põhjalikult tähelepanu. Rahulikult ja keskendunult sinuga vestlev naine on sinust tõenäoliselt rohkem huvitatud. Kui neiu puudutab su kätt, kuulab huvitatult su juttu ja peegeldab su kehakeelt, on huvi tõenäoliselt tõsine ja sa ei raiska oma raha tõenäoliselt ilmaasjata.  Niisiis ära torma kõikidele kaunitele tüdrukutele kohe drinke ostma! Siis ei pea sa ka pärast pead murdma, miks ta tagasi ei helistanud ega tunne end ärakasutatuna.

Nimetasid teda vale nimega

Võid küll mõelda hoopis sellele seksikale blondiinile töö juurest, kuid praegu oled koos TEMAGA. Nii et kui ta end tutvustab, pane tähele ja jäta (vähemalt nimi) meelde. Sulle ilmselt ei meeldiks, kui ta ajab sind sassi oma eileõhtuse seksisõbraga, samamoodi ei taha tema midagi teada tüdrukutest, kellest sina temaga koos olles fantaseerid! Kui paned nimega puusse, võid kindel olla, et sellest tüdrukust sa enam midagi ei kuule.

Ta kohtas kedagi teist

Jama küll, aga selle vastu ei saa sa midagi teha. Ka juba kaks päeva hiljem on võimalik, et su unelmate tüdruk kohtas oma unelmate meest ning sina ununesid hetkega.

Sa helistasid liiga hilja

Tänapäeval, kui isegi 80aastastel vanaemadel on telefonid, ei ole mingit põhjust, miks sa peaksid talle helistamisega kolm päeva või veelgi kauem venitama. Siis arvab ta lihtsalt, et sa pole huvitatud, vaid mängid temaga või et ta on su viimane võimalus. Ja keegi ei taha olla viimane võimalus. Kui ta sulle tõesti meeldib, saada järgmisel päeval sõnum ja ütle, et sul oli temaga koos tore ning tahaksid teda varsti uuesti näha. Sa ei peagi kohe kindlaid plaane tegema, lihtsalt anna talle teada, et mõtled temast ning helistad hiljem.

Ta nägi sind koos teise naisega

Sinu võimalused Unelmate Tüdrukuga kahanevad olematuks, kui ta näeb sind kedagi teist taga ajamas. Isegi siis, kui tüdruk on valmis vaid üheöösuhteks, ei taha ta teada, et ta on su teine või kolmas valik…või hoopis hädavariant, kui paremat võtta pole. Ja kui ta otsib pikemaajalist suhet, kannab ta su kohe maha, sest sinu teisega nägemine ei pane teda end olulise või erilisena tundma.

Sa mängisid oma telefoniga

Kui sa just riigi president ei ole, pole sul mingit õigustust ega vajadust temaga rääkimise ajal sõnumeid saata, pikalt telefoniga lobiseda või (hoidku selle eest!)  Facebookis surfata! Esiteks on see erakordselt ebaviisakas ning teiseks näitab, et sul puuduvad igasugused teadmised sotsiaalsest etiketist. Ära võta telefoni isegi lauale, hoia seda taskus ja keskendu tüdrukule.

Sa rääkisid endast liiga palju

Mitte keegi ei viitsi kuulata su eneseimetlejalikku juttu oma suurepärastest saavutustest mitu tundi järjest. See saadab välja kaks signaali — sa oled kas täielik egoist või üritad meeleheitliku lobaga oma ebakindlust varjata. Kuula, mida naine räägib, vasta asjalikult ja teemakohaselt, mitte ära oota, millal saaksid alustada oma järgmise looga.

Ta nägi su halbu kombeid

Paar kokteili on ok, kaheksa on juba liiast. Joogisena naistele lähenemine üldiselt ei toimi, eriti veel siis, kui oled juba enesekontrolli kaotamas ning keel on pehme.

Ka liigne suitsetamine võib olla põhjuseks, miks ta tagasi ei helista. Paar sigaretti on ok, kui tal ei ole midagi selle vastu, et sa suitsetad. Kuid iga kümne minuti järel pausi tegemine on lihtsalt tüütu. Naisi ei eruta ka küünte närimine, nina nokkimine, närviliselt sõrmedega lauale trummeldamine või hoogsalt laua all jalgadega vehkimine. See näitab, et oled äärmiselt närvis või siis lihtsalt liiga palju kohvi joonud. Kumbki pole eriti seksikas.

Allikas: Askmen