Lahkumineku põhjus: täitmata ootused

Ohumärgid: vihjed, vihjed, vihjed! Kui su naine hakkab rääkima viisil: “Me oleks võinud/pidanud sinna minema”, siis on asi halvasti. Sa oled midagi olulist tegemata jätnud!

Väldi seda nii: ära unusta, kui oluline on küsimuste eistamine. Olgu siis mõni püha või mitte, naistele meeldib, kui neid hellitatakse. Seega päri oma kallimalt aeg ajalt, kas ta tahaks uude äsjaavatud restorani sööma minna või mõnd lahedat näitust külastada.

Lahkumineku põhjus: “vennaks ja õeks” muutumine

Ohumärgid: millal te viimati kirglikult kallistasite või suudlesite? Kas sa üldse tahad seda teha? Kui su kallim ei ole sind ammu kallistanud või sulle kaissu pugenud, on asi väga halvasti.

Väldi seda nii: rääkige ja seksige! Palju! Palu oma kallimal rääkida sellest, mis sind tema jaoks võluvaks ja vastupandamatuks teeb. Pärast seda ava ka ennast ning räägi talle, miks teda armastad. Ära unusta komplimentide tegemist!

Lahkumineku põhjus: liigne nõudlikkus

Ohumärgid: põhjus ei ole selles, et sina liiga nõudlik oleks, vaid vastupidi — su naine on liiga nõudlik! Kas lilli kinkides hakkab ta nende värvi või arvu pärast nurisema? Ehk ei meeldi talle restoran, kuhu sa ta viisid? Ta eeldab, et loed ta mõtteid ning täidad kõik ta soovid.

Väldi seda nii: kui tunned, et ükski sinu žestidest ei ole piisav, on aeg maha istuda ja rääkida.

Lahkumineku põhjus: ta ei ole sinust enam sissevõetud

Ohumärgid: kui ta ei taha enam sinuga koos aega veeta ning sisustab oma vabad päevad kodust eemal tegutsedes, siis peaksid muret tundma. Eriti veel juhul, kui ta näiteks ka pühadel ning sünnipäeval meelsamini kodust eemal on.

Väldi seda nii: pane teda end erilisena tundma, korralda talle mõni üllatus. Suhte püsimise nimel tuleb vaeva näha!

Allikas: Men's Health