* Paljud tüdrukud flirdivad otse sinu nina ees kellegi teisega, kasvõi su sõbraga, aga see kõik on selleks, et sinus veel suuremat tähelepanu tekitada. Nii jätavad nad endast salapärase mulje. Kättesaamatu siresäär on ju alati see kõige ihaldusväärsem!?

* Ükskõik kus sa ka ei ole, temake kõnnib alati mööda. Ära mõtle, et see on õnnelik kokkusattumus, tegelikult on see läbimõeldud kaval strateegia, et ennast märgatavakas teha.

* Naise huuled võivad olla äärmiselt võrgutavad ning küll meie, naised, seda juba teame. Ta võib sinu nähes oma huuli värvida, neid puudutada või sensuaalselt kõrrest juua — kõik selleks, et sind võrku püüda.

* Kui naine on suutnud sind seltskonnast eemale tuua on see märk, et ta tahab sinuga vaid kahekesi olla. Kui ta pakub sulle pinget, siis kuula vanasõna “Tark ei torma”. Alusta temaga vestlust, mitte ära jookse kohmaka vabanduse saatel baarileti või söögilaua juurde tagasi. Nautige seda särisevat keemiat, mis teie vahel on!

* Kui naine on sinust huvitatud (või sina temast), hakkate te automaatselt üksteise kehakeelt matkima. See on äärmine kompliment ja imetlusviis ning tavaliselt ei panda tähelegi, et kedagi jäljendatakse. Olgu selleks siis kasvõi ühesugune klaasi hoidmine või seismisasend. Oska märgata!

* Juuksed on naise teine salajane relv. Ta võib juuksesalku keerutada, kiharaid üle õla visata, neid lihtsalt silitada, aga seda kõike selleks, et õrritada ja meelitada ning siis saakloom kinni püüda ja selleks oled loomulikult sina, kallis mees.

* Kui temake sind puudutab, näiteks käest, õlast, rinnalt, on see suur ja rasvane märk, et tema poolt on kümme rohelist tuld. Ettevaatust, kõrvakiil on muidugi punane tuli!

* Kui naine sind terve õhtu lakkamatult üle tsekkab, on see märk, et võid talle meeldida. Ta ei pruugi teha küll esimese sammu, ent tal ei oleks ka midagi selle vastu, kui sina seda teeksid.

* Kui naine teeb midagi, mida tavaline tuttav või sõber ei teeks, on üsna tõenäoline, et pakud talle pinget. Pikemalt kallistamine ja möödudes kergelt riivamine on kõik positiivsed signaalid.

* Kui naine tuleb ja tutvustab ennast, võid õhtu lõppenuks kuulutada (seda ikka heas mõttes). Tema lähenemisega võid praktiseerida kõiki neid flirtimistaktikaid, millest eespool juttu on olnud. Nüüd tahab ta sinust kõike teada — mees, su tähetund on tulnud!

Allikas: Askmen