1. Ta muretseb su töö või palga pärast

Ta räägib sellest oma isale

Miks? Isad jäävad tütarde jaoks alati esimeseks ja kõige tähtsamaks printsiks valgel hobusel, pinguta sina, palju tahad. Isasid huvitab väga, kuidas tütarde kaasad hakkama saavad, st nad tahavad teada kõike su töö ja palga kohta ning tütred loomulikult jagavad ja arutavad neid detaile.

Mida teha? Mitte midagi. Kuni ta ei hakka tegema vihjeid selle kohta, et kõikidel teistel on "palju ägedam" töö või su palga pärast virisema, pole sul mõtet sellesse asjasse sekkuda. Muuta sa nagunii midagi ei saa.

2. Tal on silmarõõm

Ta räägib sellest oma vennale

Miks? Sest vend on alati tema poolt. Vend ei vihasta, ei hakka hüsteeritsema ega lähe talle kallale, kui õde talle tunnistab, et on Channing Tatumist täiega sisse võetud või jäi õhtul ühe kliendiga pikemalt vestlema.

Mida teha? Ega sa ju ise ka puhas poiss pole. Sinulgi on oma silmarõõmud ja tujutõstjad, kelle peale pilk aeg-ajalt pikemaks pidama jääb või kellega tahaksid kahekesi koos lifti kinni jääda. Kuid see, et te mõnikord kellelegi teisele mõtlete ja mõtted ainult mõteteks jäävadki, ei tähenda midagi. Tegutsema peaksid alles siis, kui sul on väga tõsised kahtlused.

3. Ta on su peale maruvihane

Ta räägib sellest oma parima sõbranna poisile

Miks? Sest naised on juba kord nii loodud, et kellegi teise peale on viha lihtsam välja elada. Tõenäoliselt ei haara ta telefoni, et sõbranna mehele helistada ja kõik ära rääkida, vaid teeb seda siis, kui on parasjagu sõbranna pool muresid kurtmas ning mees juhtub ka seal olema. Ühes võid aga kindel olla - tegid, mis sa tegid, aga sõbranna mees on alati sinu poolt!

Mida teha? Kui sa näed, et su kallim on vihane, ära lükka teda endast eemale ja ära lepi vihase karjatusega nagu "Mul pole midagi viga!!!" või "Kõik on korras!"
Püüa välja uurida, miks ta pahane on ning kui ta hakkab südant puistama, lase tal end tühjaks rääkida. Olgu ta jutt sinu meelest nii rumal kui tahes, olgu ta nii ebaõiglane kui tahes - ära hakka end kohe õigustama ning öeldut tema vastu ära kasutama. Sel juhul võid kindel olla, et järgmisel korral ei räägi ta sulle enam midagi.

4. Tema karjäär

Ta räägib sellest oma kolleegiga

Miks? Nad on päev otsa koos, käivad koos lõunal ja klientidega kohtumas ning lahendavad samu muresid ja tegelevad samade ülesannetega. Kuid keegi ei jaksa kella üheksast viieni ainult tööjuttu rääkida, vahepeal tuleb muid teemasid ka lahata. Ning karjääriplaane on kõige parem arutada just selle inimesega, kes on samas olukorras või kes mõistab täpselt, mida üks või teine samm tulevikus tähendada võiks.

Mida teha? Tunne huvi. Küsi iga päev, kuidas tal tööl läks, kas ta sai hakkama selle esitlusega, mida ta kartis, kas koosolek lõppes sellise tulemusega, nagu ta oli tahtnud jne. Igapäevane kohustuslik "kuidas tööl läks" ja vastus "hästi" ei loe, sest sel moel vahetasite ainult viisakusi, mitte mingit sisulist infot. Sel moel annad sa talle teada, et ta saab ka sellest väga tähtsast ja suurest osast oma elus sinuga rääkida. Vastasel juhul mõtleb ta õige pea, et ainus mees, kes teda mõistab, on tema kolleeg.

Allikas: Mens Health