1. Tema enesekindluse tase

Naised, kes kannavad lahtise tegumoega kõrge kontsaga kingi, on suurema tõenäosusega alasti enesekindlamad kui need, kelle kingad varbad ära peidavad. Sa saad teha naise kohta palju järeldusi põhinedes sellel, kuidas ta oma jalgade eest hoolt kannab. Hoolitsemata küüned ja varbad tähendavad seda, et ta ei hoolitse ka oma muude kehaosade puhtuse ja välimuse eest.

Täistallaga kõrged kingad võivad viidata ebakindlusele — naine tahab näida pikem, küll aga ei ole ta valmis ohverdama mugavust ja praktilisust. Samamoodi võib ebakindluse märgiks olla ka lai konts.

2. Tema iseloomu tüüp

Värvikirevate ja lõbusa mustriga kingade kandjad on elavad ning positiivsed. Neile meeldib võtta rohkem riske, nad on avatud ja mänguhimulised. Küll aga kipuvad ainult erkroosa ja -kollase tooni eelistajad olema parajad kullakaevajad.

Kui otsid kedagi, kes võtaks elu vabalt ning ei muretseks iga ettetuleva asja pärast, siis otsi naist, kes kannab madalaid jalanõusid või saapaid. Need naised on on kahe jalaga maa peal ja loomult vabad hinged.

3. Tema personaalsed brändieelistused

Kas tema kingad näevad välja nagu need maksaks 40 või 400 eurot? Korraliku välimusega ja kallite kingadega naised investeerivad endasse, nad väärtustavad enda tööd ja heaolu. Samas, naine, kes kulutab vähemalt poole oma palgast kingadele on kindlasti nõudlikum kui see, kes kevadel sissekäidud tenniseid eelistab.

Allikas: Men’s Health