Nad löövad su mälu sassi

Kui oled juba mitmendat nädalat üritanud mõnele kenale naisele meele järgi olla, siis ilmselt on ka sinu jaoks juba tõe ja väljamõeldu eristamine täiesti võimatu. Mis jutte sa talle kokku rääkinud oled? Mida rohkem sa oma partnerile valetad, seda keerulisem sul tulevikus on.

Nad muudavad su kannatamatuks

Uuringutest selgub, et kui halva ja mittesoodsa laenureklaami illustreerivaks sisuks on kuum naine, siis nõustub mees kergemini kõikide tingimustega ja kirjutab kergekäeliselt kõigele alla. Armununa ei kannata keegi kaua oodata, kõike peab saama kohe ja kiiresti!

Nad muudavad su Robin Hoodiks

Hakkad käituma kui tõeline kangelane — annad endast kõik, kuid väga midagi vastu ei oota. Olgu see siis hingeliselt või materiaalselt. Vaata ette, et su silmarõõmul ikka samad huvid on, mis sinul. Kui pangaarve on juba miinustes, siis oleks aeg pidurit tõmmata.

Nad teevad su purju

Texase ülikooli teadlased jõudsid järeldusele, et kenad naised on meestele justkui narkootikum. Lisaks sellele, et neist ei saa isu täis, mõjuvad nad ka tegelikutl joovastavalt. Kaunis liivakellafiguur on midagi, millele ükski mees kätt ette panna ei saa. Ja nii käivadki mehed ringi kui armastusest purjus hinged.

Allikas: Men’s Health