1. Ära osta talle ehteid, kui sa pole ta eelistustes täiesti kindel

Kõik naised küll armastavad ehteid, aga neil on kindlasti ka väga spetsiifiline maitse. Kui sa pole täiesti veendunud, et su silmarõõmule pärlid meeldivad, siis ei tasu talle ka pärlikeed kinkida. Kui otsustad aga riskida, siis mängi väikest nuhki ja piilu tema ehtekarpi - mida ta tavaliselt kannab? Sealt saad vastuseid, mille abil poes juhinduda. Küll aga võib ta maitse olla muutunud...

2. Ära proovi tema probleeme kogu aeg lahendada

Juhul kui ta probleemiks ei ole ämblikuvõrgud laes, lekkiv toru või tühi autorehv, siis on targem enda nina asjast eemal hoida. Loomulikult, kui ta tuleb oma murega, siis kuula ta ära. Ja paku enda poolt lahendusi. Aga ära hakka iga valesti läinud pisiasja tema elus analüüsima ja õpetusi jagama!

3. Ära kuhja teda kingitustega üle

Kui sa viid talle iga päev kaisukaru, kelle kõhu peal on kirjas "Ma igatsen sind", siis loob see sinust lõpuks juba täieliku kontrollifriigi tunde. Samuti paned sa ehk teda halvasti tunda, et tema sulle nii tihti üllatusi ei tee. Vahel üllatuseks viidud lilled on loomulikult armas žest, kuid kunagi ei tasu üle piiri minna!

4. Ära hüppa duši alla, kui sind pole sinna kutsutud

Muidugi on oma kallimaga duši all käimine üks kõige intiimsemaid ja seksikamaid asju. Küll aga, kui su naine seal rööprähkleb ja ühe käega jalgu raseerib ning teisega palsamit pähe paneb, siis ei ole sa tõesti vannituppa oodatud.

5. Ära muutu ahistavaks

Tänapäeva maailmas on liiga lihtne muutuda selleks veidraks tüübiks, kelle eest tüdruk end pigem varjab. Pidev sotsiaalmeedia kaudu sõnumite saatmine, kõnede tegemine ja lisaks veel tavasõnumid - üleküllus ei tee head!

Allikas: Men's Health