1. Eelmäng ON oluline

Eelmäng on naiste jaoks seksi juures pea kõige olulisem osa. Ei, see ei tähenda naise rindade krabamist, tagumikule patsutamist ja siis ta voodisse selili lükkamist, arvates, et nüüd on valmis ja võib alustada. Grey teab — eelmäng algab iharast pilgust, kelmikast sõnumist, kahemõttelisest vihjest, komplimendist…

Hakka õrritamise ja ootusärevuse üles kerimisega varakult pihta. Ootamine on osa lõbust, kuigi võib olla üsna piinarikas (heas mõttes). Anna talle juba päeva jooksul märku, et mõtled ja fantaseerid temast, kirjelda, mida tahaksid temaga teha. Kui aeg kätte jõuab, ära asu kohe asja kallale, vaid võta aega naise keha ette valmistamiseks. See ei ole nali, et naised vajavad eelmängu kui õhku ning mehele, kes suudab imelist eelmängu pakkuda, tasutakse heldelt! Kasuta oma käsi, suud ja mänguasju ning hoolitse selle eest, et naine saaks orgasmi enne sind. Grey teeb seda alati ja mis peamine — ta ise naudib seda (erutav!). Kui sead tema vajadused enda omadest ettepoole, oskab naine seda hinnata ja tänab sind hiljem vääriliselt.


2. Tea, mida teed!

Naised anduvad meeleldi mehele, kes on enesekindel ja kes teab täpselt, mida ta teeb. Vana hea misjonäripoos on muidugi tore, kuid naistele meeldib eksperimenteerida ja mänguga kaasa minna, kui mängujuht on osav. Kuid siinkohal on oluline üht aspekti rõhutada. Paljud mehed julgevad küll erinevaid poose ja trikke voodis katsetada, kuid teevad seda ainult iseenda heaolu pärast. Neid ei huvita, kas nende nipid ka partnerile midagi pakuvad. Christian Grey aga on täielikult pühendunud oma tütarlapsele ning kõik, mida ta teeb, on ainult Anastasia meeleheaks. Ja Anastasia on rohkem kui valmis talle samaga vastama.

Võta aega ja näe vaeva enda harimisega. Guugelda, vaata pornofilme, sirvi ajakirju. Sa leiad üsna vähese vaevaga sadu nippe ja trikke, mida juba täna õhtul oma kallima peal katsetada. Kindlasti küsi enne, kas kallim on huvitatud selliste asjade proovimisest. Kui oled selgusele jõudnud, mis talle meeldib, korda neid nippe tihti ja jäta kindlasti kõrvale need, mis talle väga meeltmööda pole.


3. Näita talle, et tema ongi su maailm

Sa ei pea olema miljonär, et seda teha. Tegelikult ei pea sa selleks üldse raha kulutama. Su kallimale piisab teadmisest, et ta on sinu jaoks kõige ilusam ja ahvatlevam naine maailmas ja et sa oled valmis tema nimel pingutama. Kui olete koos, pööra kogu tähelepanu temale — ära näpi oma telefoni, unusta arvuti ning ära piilu pidevalt teleka poole. Loo võimalusi kahekesiolemiseks, ära jäta seda kohustust ainult kallima kanda.

Pane lapsed magama ning näita oma tänu ja imetlust naisele, kes on kinkinud sulle lapsed, kasib ja kasvatab neid, käib tööl ja annab arvestatava panuse pere majanduslikku heaollu, valmistab sulle süüa, hoiab maja korras ning armastab sind su vigadest ja puudustest hoolimata. Kõikide maailma meeste seast on tema oma partneriks valinud just sinu — hinda seda, näita talle oma imetlust ja armastust ning talle valmistab suurt rõõmu sinuga magamistuppa suunduda.


4. Pühendumine ja kontroll

Kuigi me elame moodsas maailmas, kui peamine teema on sugudevaheline võrdsus, tahavad paljud naised, et nende mehed neid kaitseksid ja nende eest võitleksid. Samuti on meeldiv teada, et mees soovib naist ainult endale hoida, kuid tuleb jälgida, et ei ületaks õhkõrna piiri. Üks asi on soovida naist "omada", et teda kaitsta, sest mõte tema kaotamisest või viga saamisest on vastuvõetamatu, teine asi on haiglaslik armukadedus ja kontrollivajadus. Esimene on okei juhul, kui see käib mõlema suhtes oleva osapoole kohta ja siin ei ole läbirääkimiste koht. Kui kuulutad naise enda "omaks", siis oled sina tema "oma" samuti.


5. Oska läbi rääkida

Kui vihastad naise peale, siis ära torma uksi paugutades toast välja, vaid hinga sügavalt sisse ja välja, püüa rahuneda ning selgita siis, mille peale sa vihastasid ning kuidas sinu meelest olukorda lahendada saaks. See ei tähenda, et sinu lahendus su kallimale tingimata sobima peab. Tal on õigus väljendada oma arvamust ning te peate suutma kokkuleppele jõuda. Mõnikord tähendab see seda, et sa pead oma nõudmistes järeleandmisi tegema, mõnikord taganeb oma soovidest tema. Te peate rahuliku ja mõistliku arutelu käigus jõudma probleemi tuumani ning leidma lahenduse, mis sobib teile mõlemale. Ainult sel moel jõuate te tõelise ja sügava läheduse ja intiimsuseni, mis on palju olulisem, mõnusam ja rahuldustpakkuvam kui lihtsalt järjekordne kähkukas.

Allikas: Yourtango.com