"Pean. Koheselt. Lahkuma. Liiga. Palju. Tundeid."

"Tüli ajal nutmine tundub nii ebaaus. Ta teab, et ma ei suuda olla vihane, kui ta nutab ja näeb välja nagu peletis. Nii ta võidab iga kord."

"Mulle ei meeldi näha naist nutmas, eriti, kui ta on vihane või solvunud. Mulle meeldib hoopis, kui ta nutab, sest on õnnelik."

"Ajasin ta kunagi nutma ja tundsin end seetõttu madalamana kui muru. Ma ei taha teda enam kunagi nutmas näha, eriti, kui mina selles süüdi olen."

"Mul hakkab endal ka kurb. Mulle ei meeldi näha naisi nutmas, mistõttu teen hoopis midagi, mis neid õnnelikuks teeb või lasen vähemalt enda õlal nutta."

"Kui naine nutab, lasen tal end tühjaks nutta, et ta tunneks end paremini ja siis proovin tal aidata ta muresid lahendada."

"Nii põnev on näha imekaunist naist pisaratesse uppumas."

"Kui ilus naine mu ees nutab, ei proovi ma teda aidata. Nii saan hoopis vaadata ja etendust nautida."

"Mu töökaaslane nuttis hiljuti, sest sai teada, et ta emal on vähk... Me olime mitmeid aastaid koos töötanud ja kui nägin, et ta nutab, et osanud ma mitte kuidagi käituda, tundsin end abituna. Ma ei suutnud midagi muud välja mõelda ja otsustasin teda lihtsalt kallistada."

"Olenevalt sellest, mis selle põhjuseks on ja kui väsinud ma olen, mõtlen kas: "Kuidas ma ta probleemi lahendada saan?" või "Appi, mis nüüd viga on ja kui kaua ta veel nutta kavatseb?""

"Kui olin noorem ja naine mu juures nuttis, sattusin paanikasse, aga see on ajaga muutunud. Nüüd proovin talle ruumi anda ja ootan, kuni ta on jõudnud sinna punkti, et saaksin teda aidata."

"Tunnen end koheselt süüdi, olenemata sellest, kas ma tegelikult midagi valesti tegin. Tunnen end halvasti isegi siis, kui ta nutab millegi pärast, mis pole minuga kudiagi seotud."