Sa viid ta mõtted mujale
Ta läheb hommikul tööle ja rabab terve päeva nii, et pole aega isegi süüa, rääkimata õhtuks plaanide tegemisest. Aga ta teab, et piisab ühest kõnest sulle ja juba on tal midagi põnevat ees ootamas. Arvatavasti maandub ta lihtsalt sinu juurde, et vaadata tühja pilguga televiisorit ja õgida. Suurepärane lõõgastus ju!

Seks
Sa lihtsalt oskad! Paremini kui ükski teine mees varem. Lõbutsemine pole ju kellelegi keelatud? Vaevalt sinulgi selle vastu midagi on.

Sa meenutad ta eksi
Nii kurb kui see ka poleks, ta pole oma eksist ikka veel üle saanud ning lohutab end nüüd sinuga, sest sa näed välja täpselt samasugune. Loomulikult on sellest tohutult kahju, et ta ei suuda enda minevikust kuidagi lahti lasta, aga mis teha. Nagu öeldakse: võta või jäta!

Sa jumaldad teda
Mitte keegi teine ei ütle talle iga päev, kui hea ta välja näeb, kui ilus soeng tal on, kui hästi ta lõhnab, kui tark, nutikas, vaimukas ja lahe ta on. Sina ütled iga päev ja sellest pole võimalik tüdineda.

Sinuga on lõbus
Sa oled hea peosemu, kellega koos pole kunagi igav. Sul on alati midagi teoksil, suur seltskond ümber, uus pidu tulekul ja just seda ta vajabki.

Ta ei julge üksi olla
Ta kardab üksi olemist ja üksindust kui tuld ning vajab enda kõrvale ükskõik keda. Ja praegusel hetkel sobid selleks sina.