1. Kui kaunis (või siis mitte nii kaunis) su peenis on

Sõbrantsid kuulevad kõike: välimus, lõhn, maitse, sünnimärk, kõverus… miski ei jää saladuseks. Miks? Sest sina võrdled oma meheau kõikide teiste meeste omadega ja naised teevad seda ka. Peenis on mehelikkuse sümbol ja üsna oluline mõõdupuu. Variante on kolm: me kas kas kiidame sind taevani, sest sul on kõige ilusam noku, mida ta iial näinud on; su peenis ajas meid pigem öökima, mis tähendab, et sul pole rohkem mingit lootust meie ees pükse maha koorida; me küsime sõbrannadelt nõu, sespole midagi taolist varem näinud/kogenud ja uurime, kuidas sellega edasi toimetada.

2. Stiil ja vastupidavus

Kõik detailid arutame läbi: positsioonid, emotsioonid, tulemus, erutus jne. Sa mõistad ju, et seksuaalne sobivus on suhte algul üks olulisemaid näitajaid. Me ei arutle omavahel ainult seda, kas sa füüsiliselt tulid sooritusega toime, pigem hindamegi sobivust ja tõmmet. Oled sa seiklushimuline ja vallatu, hoiad ohje enda käes, lebotad niisama või oled hingega asja juures — me loeme kõigest sellest välja väga palju ka sinu iseloomu ja omaduste kohta.

3. Kas oskad kasutada nii käsi kui suud

Esiteks — tähelepanu, sensuaalsus, romantika. Teiseks — mida, kui palju, kui kaua ja kui hästi sa tegid oma käte ja suuga. Põhjus: heteronaised saavad ainult 61% kordadest vahekorra ajal orgasmi, sest heterosuhetes on põhifookus penetratsioonil, millel ei ole kliitori stimulatsiooniga (loe: teega taevasse) olulist pistmist. Nii et kõiki neid asju läbi arutades jõuame me arusaamisele, kas sa oled huvitatud, kas sa oled pädev ja kas sa oled nii vaimselt kui seksuaalselt küps.

4. Jah, me võrdleme sind meie eksidega

Kas me saime orgasmi? Mitu? Kas tegid midagi, mida me pole kunagi varem kogenud? Kas see meeldis meile? Kas lihtsalt meie kõrval lamamine erutab sind? Tegelikult on lood nii, et 56% naistest tunnistab, et elu parim seks on olnud eksiga, nii et tõenäosus, et sul on arenemisruumi, on üsna suur.

5. Kuidas me ennast tundsime

KÕIGE olulisem asi (jah, isegi olulisem kui orgasm) on see, kuidas naine ennast koos sinuga tundis. Kas me julgesime tuled põlema jätta ja kõik riided seljast heita? Kas me tundsime ennast kui printsessid? Kas sa suutsid panna meid uskuma, et oleme maailma ilusaimad ja ihaldusväärseimad? Kui märkasid, et naine varjus teki alla ning keeldus end sulle näitamast, ei suutnud sa tema jaoks piisavalt turvalist ja romantilist õhkkonda tekitada.

Allikas: Askmen