Unustatud: triiksärk õhukese sviitri all

Sellel kombol pole tegelikult midagi viga, aga tähelepanu tuleks pöörata sellele, kui paks kampsun on. Õhuke kampsik toob esile iga särgi kortsukese ja nööbi. See ei jäta väga viisakat muljet.

Lahendus: lihtne — eelista kanda paksemat kampsunit. Kindlasti leiab iga poe teenindaja sulle õige variandi, aga kõige lihtsam on seda ise teha proovides kohe kampsunit särgi peale. Kui sul on mugav ja välimus on viiskas, leidsidki õige kampsuni!

Unustatud: ülikonnad, mis näevad välja nagu kardinad

Ülikonnad, mis näevad välja nagu nad oleksid inspireeritud tapeedist, kardinatest või millestki sarnasest, pole üldse moekad. Kui eelnevalt mõeldi, et mida säravam pintsak on, seda parem, siis see enam ei kehti. Sama käib ka triiksärkide kohta. Täna on moes pigem lihtsad ja mugavad riided ning me ei usu, et see lähiajal muutub.

Lahendus: kui sulle ei meeldi musta värvi riided ja tahad kanda midagi pilkupüüdvamat, proovi näiteks ühevärvilisi (nt veinipunane või helelilla) ülikondi.

Unustatud: sügavad V-kaelused

Sügavad V-kaelused, mis paljastavad kogu su karvase rinna, ei näe alati head välja (loe: kui sa pole just jalkaäss). Seetõttu oleme me tänulikud, et V-kaelusega t-särgid on nüüd unustatud ja ega need ei peakski enam kunagi naasma.

Lahendus: kui oled macho-tüüpi mees, kel hakkab suviti väga palav, peaksid eelistama puuvillaseid t-särke. Naturaalne materjal ei aja sind kunagi higistama ja sellest valmistatud t-särgid näevad lisaks veel palju paremad välja ka.

Unustatud: kitsad teksad

Kitsad teksad, mis toovad meeste iga kehakumeruse välja, ei ole enam trendikad. Kui sul need ikka veel on, pane need nüüd kapipõhja ja otsi sealt välja alles siis, kui see trend naaseb.

Lahendus: eelista slim-fit stiilis teksapükse.

Unustatud: liigselt ehitud nahktagi

Kivikesed, needid ja palju lukke on üks kõige suuremad trende nii meeste kui ka naiste moemaailmas, mis on nüüdseks ammu juba iganenud. See kehtib eriti nahkjakkide puhul, mis olid eelnevatel hooaegadel väga populaarsed, aga inimesed väsisid neist.

Lahendus: eelista kaunistusteta klassikalist nahk- või teksatagi. Kui tahad olla super trendikas, siis pea meeles: 2018. aasta juhtiv trend on logomaania. Leia endale mõni jakk, mida ehib mõne kuulsa brändi logo.

Unustatud: kõrtest kaabu

Need mütsid olid popid umbes seitse aastat tagasi ja tänaseks on nende populaarsus juba haihtunud. Kui sa ei taha oma lemmikut peakatet minema visata, jäta see alles juhuks, kui lähed järve äärde suvist pikniku pidama.

Lahendus: pesapallimütsid on praegu ekstreemselt trendikad. Kuumal suvepäeval eelista naturaalseid materjale.

Unustatud: kaelaehted

Väga lühikesed kaelaehted, mis on ehitud puidust nikerdiste või merekarpidega, pole enam trendikad, aga mingil põhjusel mehed ikka kannavad neid. Unustage nüüd need! Sama kehtib ka massiivsete sõrmuste ja kuldkettide kohta.

Lahendus: meestele tehakse järjest rohkem stiilseid ehteid — käerihmasid, sõrmuseid ja nahast kaelaehteid. Vali midagi, mis pole liiga särav ja eelista lihtsamat tüüpi stiile.

Allikas: BrightSide