Kas sa oled ikka kindel, et suudad elu lõpuni just selle partneriga koos olla, kellesse sa praegu nii armunud oled? Kas te ikka sobite kokku? Kui sa selles kõiges 100% kindel ei ole, võivad teid tulevikus oodata ees mõned suured probleemid.

Ja kui sa soovid enda südant hoida, soovitame sul teatud tüüpi naistest kaarega mööda kõndida. Nimelt selgus hiljutisest uuringust, et teatud naistega abiellumine suurendab ka lahutuse tõenäosust, vahendab YourTango.

Ja nüüd on meil teile meestele üks eriti kurb uudis: need naised on sellised, kes on teie jaoks lihtsalt liiga head ehk oluliselt atraktiivsemad kui te ise. Miks? Sest mingil põhjusel kipuvad sellised naised ka vähem pühenduma ja nii ongi lahutus üsna pea ukse taga, väidavad eksperdid.

Me saame täiesti aru, et sulle meeldivadki need kõige kütkestavamad naised, meie kipume ka armuma just nendesse kompudesse kuttidesse, kuid targad inimesed on teadlikud sellest, kui atraktiivsed nad ise on ja kelle pilke nad tegelikult püüdma peaksid. Ja enamik püsivaid suhteid ongi loodud just nende inimeste vahel, kes asuvad atraktiivsuse redelil sama pulga peal.

Aga kui inimesed ei sobi omavahel, on tuleviku väljavaade üsna kehv. Ühes uuringus osalenud väga atraktiivsed naised tunnistasid, et kui nende mees pole nii atraktiivne kui nemad, kipuvad nad ka rohkem teiste meestega flirtima ega tunne, et nad oleksid suhtele piisavalt pühendunud.

Teine uuring avaldas, et füüsiliselt mitte sobivate paaride suhted kestavad lühema perioodi, aga seda mitte seetõttu, et atraktiivne pool ei näe suhte nimel piisavalt vaeva, vaid vähem atraktiivne pool kipub olema liiga armukade.

Aga olgu, tegelikult pole kõik päris nii must ja valge. Veel ühe hiljutise küsiltuse järgi, milles osales 82 värskelt abiellunud paari, leiti, et mehed, kelle naised oli palju atraktiivsem kui nemad ise, olid üleülidselt paremad kaaslased. Nad olid abivalmivad ja viitsisid palju suurema entusiasmiga oma naisi probleemide puhul aidata.

Lisaks tunnistati, et kui paarid olid enne armumist lihtsalt sõbrad, ei mõjutanud see, et üks on atraktiivsem, suhet üldse nii olulisel määral.

eega, tundub, et kui sul on mõni eriti atraktiivne vallaline sõbranna, tasuks hoopis mõelda, et ehk tuleb sellest suhtest midagi enamat.