Redditi kasutajate r/askgaybros ja r/bigdickproblems sõnul oleksid paljud mehed hoopis õnnelikud, kui saaksid pisut pikkusest ja jämedusest ära anda, vahendab Hornet.

Siin on viis muret, mis suure peenisega kaasas käivad:

1. Seksuaalne ahistamine on reaalne probleem

Üks kõige sagedamini esinev suure peenise probleem on see, et seda on sageli keeruline varjata ja seetõttu langevad need mehed pidevalt erinevate ebameeldivate kommentaaride ohvriteks. Ja kui nad siis seda ebamugavust välja näitavad või üritavad kommenteerijat paika panna, hakatakse nende üle hoopis rohkem nalja viskama. Redditi kasutaja u/HallowedTower108 jagab oma kogemust:

Seksuaalne ahistamine on kõige hullem. Minu arust on uskumatu, kuidas mõned inimesed ei mõista, et nende käitumine on kohatu või soovimatu. Mul oli aasta otsa üks meessoost treener ja arvasin, et meist on saanud head sõbrad, aga siis hakkasin üht-teist tähele panema. Ühel hetkel hakkas ta aeg-ajalt mu "varustust" jõusaalis kommenteerima ja siis juba enda kohta intiimseid detaile jagama, aga kui ütlesin talle, et need tekitavad minus ebamugavust, teatas ta mulle, et lähen varsti ülikooli ja pean selliste "riietusruumi juttudega" harjuma.

Lõpuks käskis ta mul riietusruumis alasti jääda ja hakkas rääkima igasugustest seksuaalsetest asjadest, mida ta mulle näidata sooviks. Lahkusin kohe ja enam ma tema juures treenimas ei käinud. Ma vihkan, et pean sellise seksuaalse ahistamisega iga päev hakkama saama. Kompressioonipükse oleks ka terve päev valus kanda. Aga kui inimesed ei jäta nende kommentaaride tegemist, tasuks osta üks kvaliteetsem paar ja proovida nendega kuidagi hakkama saada.

Või noh, ehk ei peaks su töökaaslased lihtsalt sellised tobud olema.

2. Teised mehed võivad olla armukadedad

Ja rääkides nõmedatest kolleegidest, kasutaja u/TaskForceCausality jagab, mis juhtus siis, kui kontoris levima hakkas, et tal on tohutult suur peenis:

Niisiis, möödunud nädalal oli meil koosolek. Tavaliselt käin enne koosolekut vetsus ära, sest see kestab kolm tundi. Käin tavaliselt WC-kabiinis, aga mul oli kiire ja ainus vaba koht oli pissuaar. Keskmine. Ja vaheseinad, mis natukenegi privaatsust pakuvad, lõppevad õlakõrgusel.

Tõenäoliselt arvasid nüüd paljud ära, mis edasi juhtus. Proovisin küll kiiresti tegutseda, aga ei jõudnud enne lõpetada, kui kaks kolleegi mu parema ja vasaku käe pissuaarid hõivasid.

Nädalake hiljem sai minust kolleegide seas persona non grata (ebasoovitav isik - toim.). Ja kuigi ma tavaliselt kadedusest ei hooli, tekitab see ikka pahameelt küll, et pean nüüd sellise draamaga tegelema. Täpselt nagu oleksin taaskord keskkoolis.

No vedas vähemalt, et ükski mu meessoost ülemustest ei otsustanud just sel hetkel vetsu tulla.

3. Seks võib suure peenisega raskusi valmistada

Seda, et seks võib suure peenisega keeruline olla, jagavad paljud Redditi kasutajad. Näiteks u/chanman333 kirjutab:

See on samaaegselt nii kingitus kui ka needus. Kui ma olin vallaline, sain oma suuruse tõttu palju tšikke ära räägitud. Aga paljud neist ei saanud sellega reaalsuses hakkama, mistõttu seks polnudki suurem asi. Õnneks leidsin aga kuuma totsi, kes armastab mind peaaegu sama palju kui mu peenist.

Sarnasest probleemist kirjutab ka u/HighCalorieSalt:

Mul on umbes 17,2 cm pikk ja üsna jäme (ümbermõõt pisut üle 15 cm). Ja ainult mõned kutid on suutnud sellega hakkama saada. Enamik eelistavad seda pigem imeda ja samal ajal ahmivad sageli õhku, aga no eks ka see on päris kuum.

Ja u/rickyrun oli üks neist inimestest, kes pidi suure peenisega partneriga hakkama saama:

Ma olen enda suuruse üle õnnelik, aga käisin vahepeal ka väljas kutiga, kel oli mega suur. See oli umbes 25 cm pikk ja väga jäme. Ja mul polnud sellest ju alguses õrna aimugi. Lollitasime niisama ja siis ta tõmbas püksist selle massiivse peenise välja. Mäletan, et mõtlesin, et see küll mu sisse ei pääse. Annan endast parima, et seda imeda. Ja ta ütles mulle ka, et paljud kutid ei suuda panna rohkem, kui pea ja pisut ülejäänut endale suhu. Ja kuigi ta on tavaliselt peal, siis nüüd pidi olema ta all, et keegi üldse temaga välja oleks valmis minema. Sellest sai lõpuks teraapiasessioon. Suudlesime mõned korrad, aga rohkemat meie vahel kunagi ei olnudki.

4. Üllatuslikke erektsioone on suure peenisega väga raske varjata

Eks kõik mehed teavad, mida tähendab üks spontaanne erektsioon ja seda eriti puberteedieas. Ja eks kõik teavad ka trikke, kuidas seda varjata, aga u/ImperialResurrection'i suur peenis tähendab ka seda, et paljud neist trikkidest lihtsalt ei tööta.

Ma olin jõusaalis, kandsin tavalisi lühkareid ja raskusi tõstes tõuseb paratamatult ka mu vererõhk (eks seal jõusaalis on ka midagi kuumemat vaadata), aga siis läks mul kõvaks, mis tähendas seda, et osa minu peenisest paistis ka pükste säärest välja. Muidugi läksin esimesel võimalusel kohe tualetti.

5. Inimesed näevad sind kui üht suurt peenist, mitte kui tavalist inimest

Üks Redditi kasutaja kirjutas, kuidas jutud temast käivad tast ees pool ja alati ei tähenda see head:

Kas see mõjutab kuidagi mu elu? Noh, ehk mul tõesti oli vallalisena lihtsam mehi ära rääkida, aga need päevad on õnneks minevikus. Mäletan, et vihkasin seda aega, kui kutid, kellega väljas käisin, nägid mu varustust ja rääkisid sellest hiljem kõigile. Üks poiss-sõber ütles mulle aastakene peale minuga suhtes olemist, et see oli üldse põhjus, miks ta minuga rääkima tuli. See tunne küll hea ei olnud.