Milliste meeste kohta ütlevad naised, et vot see tüüp on voodis tõeliselt hea?

Kogenud mees

Ka need mehed, kellel on olnud palju seksipartnereid, võivad olla voodis tõsiselt saamatud. Tõenäoliselt on põhjus selles, et nad on lihtsalt väga isekad ja on eluaeg keskendunud ainult iseenda heaolule. Nad ei ole viitsinud vaeva näha ja õppida, kuidas naisele mõnu pakkuda. Ja siis on mehed, kellel võib-olla on olnud mõned üksikud partnerid, kuid kes on mõistnud, et seks on kunst ning on põhjalikult õppinud tundma naise keha. Nad oskavad suurepäraselt suuseksi teha, oma käsi kasutada ja teavad, kus on G-punkt ning mida sellega ette võtta. Sellise mehega lõpeb seks nii, et sa lamad oimetuna voodis ja ei saa tükk aega arugi, mis sinuga just juhtus. Nii et mees, see õppetöö on vaeva väärt — õpi oma partnerit tundma, küsi, mida ta tahab, katseta, proovi, eksperimenteeri ja naudi!

Mees, kes hindab naise keha

Kui naine on alasti, on ta absoluutselt haavatav ja esimestel kordadel tõenäoliselt kabuhirmul, sest väga vähe on naisi, kes on oma kehaga rahul ja julgevad seda vähimagi piinlikustundeta näidata. Enamikel naistest on tõsine mure oma lisakilode, tselluliidi või venitusarmide pärast ning seetõttu on kõige olulisem asi juba enne seksi, et mees suudaks naises tekitada tunde, nagu ta on kõige vapustavam ja seksikam olend maailmas. Kui naine ei tunne end sinuga koos olles hästi, mugavalt ja seksikalt, ei tule vahekorrast midagi välja — armatsemiseks seda küll nimetada ei saa. Kui naisel on hea, mugav ja turvaline, laseb ta looma endas valla ning on valmis tegema ja kogema palju rohkem! Oluline on tähele panna ka seda, et ükski naine ei ütle sulle, et ta tunneb end ebamugavalt, nii et kohe, kui riided lendavad seljast, hakka teda üle kere suudlema, et tal poleks aega põdeda, vaid ta saaks keskenduda naudingule.

Mees, kes eksperimenteerib

Kui oled üle saanud kogenematusest ja enesekindluseprobleemidest, siis alles tõeline pidu algab. Nüüd jõuab kätte see hetk, mil olete partneriga ühel levelil ja emotsionaalne side on võimas. Fantaasiate ellu viimine ja rollimängud on alati nauditavad, kui mõlemad osapooled nendega nõus on. Kui suudad oma partneri hoida pidevalt põnevil ja erutatuna, sest teda ootab igal õhtul koju jõudes ees fantastiline seksikogemus, püsib teie suhe pikalt särtsakana.

Mees, kes teab, mis on romantika

Me ei jõua seda piisavalt rõhutada: naised jumaldavad romantikat ja romantikat ei ole kunagi liiga palju. Suurim viga, mis mehed teevad, ongi see, et nad unustavad romantika täielikult ära ja eeldavad siis partnerilt head seksi. No need asjad ei käi nii! Jah, sa võid küll seksi saada, aga see on lihtsalt tühi nühkimine ning erineb kardinaalselt sellest kogemusest, mis sa saad siis, kui seksile eelneb romantiline õhtusöök, hea vein, tants, küünlavalgus jne. Neil õhtutel näed, kuidas su kaaslanna tõeliselt särama lööb ja ellu ärkab ning milline iha ja seiklussoov temas tärkab.

Igal juhul ei tohi sa komplimentidega kokku hoida. Naised on ebakindlad oma välimuse suhtes ja väiksemgi kiitus paitab kõrvu ja erutab. Erutunud naine pakub oma mehele oluliselt võimsamat ja ägedamat seksi, nii et väike “kallis, sa näed suurepärane välja!” võib päris kaugele viia!