Tõde hakkab ilmuma Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Kas mees peaks olema siis karvane või sile? Läbi aegade on naised armastanud vahel arvaseid ja siis ühtäkki taas siledaid. Kummad siis praegu rohkem moes on. Naiste vastused on siin.

Anni, 23: "Mulle meeldivad mehed, kes enda eest hoolitsevad. Karvane rind või - oh õudust - karvane selg ei kuulu hoolitsetud mehe "arsenali". Kui mina hoian oma kehakarvu kontrolli all, peab seda tegema ka mees. Karvad tähendavad minu jaoks räpasust, ma ei taha mõeldagi, mis bakterid ja muu roppus seal pesitseb. Kõige jälgim asi minu jaoks on avara kaelusega T-särgi kaelusest välja punnitavad krussis mustad karvad, vuih!

Tuuli, 45 "Appi, kui rumal küsimus! Mis vahet seal on? Meest ei muuda mehelikuks ei karvane või sile rind. Kui ta ise on ikka äpu, ei päästa ka „meeletu mets“ ta rinnal. Peamine, et ta suudaks naise ja pere eest hoolt kanda ega arva, et maailm on talle midagi võlgu. Kindlasti olete nüüd enam kui kindlad, et mu abikaasa on karvutu. Võta näpust, ei ole. Kuid minu poolest võib ta end siledaks ka ajada, kui ise end niimoodi paremini tunneb"

Sandra, 29: "Mõõdukalt karvane. see tähendab, stereotüüpse alfaisase puhul võiks muidugi mõelda, et kui mees on karvane kui ahv, siis ongi Väga Mees, aga tänapäeval vast ei võrdu mees gorillaga."

Katrin, 34: "Karvane mees on mehine ja seksikas. Karvad mehe kehal viitavad küpsusele ja naisena tunnen end tema kõrval veelgi naiselikumana. Mulle meeldib oma käsi mehe karvadesse uitama lasta. Mehe kehakarvad viivad mõttedki erootilistele rännakutele ning nii mõnigi kord õnneliku lõpuni."

Mida sina arvad? Kas mehed peaksid oma rinda raseerima? Kui sa tahad teada, mida mehed sellest arvavad, siis vaata SIIA, sest küsisime neilt sama küsimuse.