Tõde hakkab ilmuma Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Küsimus, kumb on parem autojuht, on üks neist teemadest, kus mehed ja naised tavaliselt konsensusele ei jõua. Kui jõuavadki, siis sellepärast, et üks ei taha teise tundeid riivata. Küsisimegi naistelt nende arvamust sel teemal- et mida nemad tajuvad? Kas naised on siis tõepoolest oma oskuste pagasilt kehvemad autojuhid kui mehed?

Helgi, 68: uhh, mina ise küll autorooli istuda ei julgeks! Ma usun, et noorte naiste hulgas on häid autojuhte küll, aga minu sõbrannadest ei juhi keegi autot. See on nii lihtsalt sellepärast, et kui ma noor olin, siis autosid eriti polnud, vaid maainimestel nagu mina pigem traktorid.. kodust väljas käies oleme ikka pool elu ühistranspordiga hakkama saanud. Auto ostsime siis, kui lapsed olid juba suured ja ma ei tundnud mingit soovi seda juhtima õppida, pealegi mu mees on väga hea juht. Aga nii rumal ma ka pole, et ainult enda järgi otsustaks ja arvaks, et kui mina ei oska, siis järelikult naised ongi kehvemad. Sellist asja ei saa kunagi öelda - sugu ei muuda sind milleski halvemaks! Imelik, et teil, noortel, üldse selliseid küsimusi tekib - ja siis veel öeldakse, et vanad inimesed on kiviaegsed.. hoopis teie olete

Maria, 21: Muidugi on, milles küsimus (naerab). Okei, võib-olla olen ma liiga noor ja ka mu sõbrad on alles 20ndates, aga ... Käsi südamel, ma pole kunagi näinud enda parimast sõbrannast halvemat autojuhti. Ma ei imestaks, kui ta on endale load ostnud! Aga nali naljaks.

Esiteks on ta kohutav parkija. Kui on vaja poodi minna, teeb ta seda üldse jala. Ja kui tõesti-tõesti peab selleks autot kasutama, üritab ta leida parkimiseks mingi kõrvalise koha, mitte selleks mõeldud viisaka kaubanduskeskuse parkla. Ja teiseks - nii aeglast sõitjat pole ma elu sees näinud. Appi, ma suren, kui sellele kõigele mõtlen! Ja tal on olnud juhiload juba neli aastat. Ma ei usu, et asi läheks kunagi paremaks.

Victoria, 28: Autojuhtimise kvaliteet sõltub eelkõige kogemusest, seega ei saa väita, et naine oleks parem või kehvem. Olen näinud mõlemast soost halbasid juhte ja tõesti, ka naine võib olla roolis täitsa oskamatu. Üldiselt näib, et naised on ettevaatlikumad ja mehed kärsitumad. Mehed elavad end autos tihtipeale rohkem välja: nad kihutavad, süstivad autode vahel jne, otsivad teinekord liiklusest adrenaliinilaksu.

Virve, 55: Ah, see on täiesti rumal jutt! Miks peaks keegi üldse nii arvama? Minu vanamees kihutab nagu segane, seega kipun ikka tänitama ja õpetama. Noh, õppigu sõitma! Mul on olnud 17 aastat juhiload ja nii mõnigi kaasteeline on mu sõidustiili kiitnud. Püüan alati rahulikuks jääda. Jah, eks ma ürita ka tipptundi eirata ja istuda autosse alles siis, kui see on möödunud. Mõnikord see isegi õnnestub.

Mida sina arvad? Kas mehed on naistest osavamad autojuhid? Kui sa tahad teada, mida mehed sellest arvavad, siis vaata SIIA, sest küsisime neilt sama küsimuse.