1. Tugevus

Mees peab olema tugev. See ei tähenda seda, et sa peaksid esimese asjan hakkama kiitlema, kui palju sa jõusaalis rinnalt surud. Kuigi — ega ilusad musklid meest riku. Siiski tähendab tugevus antud hetkel seda, et oled kahe jalaga maa peal ja suudad endaga hakkama saada. Tead, et oled mees ja oskad olukorda kontrollida.

2. Haavatavus

Mees ei ole tugev, kui ta ei ole haavatav. Ühelegi naisele ei meeldi puhvis sulgedega noored kuked, kes aina rusikatega vastu rinda taovad ja niiviisi kellelegi meele järgi olla üritavad. Naisele meeldib teadmine, et ka mehel on oma hellad kohad.

3. Ausus

See eraldab poisid meestest. Kui alguses võid olla donjuanilik südametemurdja, kes naisel pea sassi ajab, siis kaua niimoodi käituda ei tasu. Ükski naine ei hinda meest, kes enda suhtes aus ei ole. Mees on seksikas siis, kui ta oma tõelist palet näitab.

4. Tarkus

Targad mehed on seksikad mehed — kõik teavad seda! Ilusa mehega, kes millestki rääkida ei suuda, ei ole midagi arukat peale hakata. Sellise asemel võib hoopis potilille osta. Kui mees ei suuda naist oma mõistusega võluda, siis ei jõua asi kaugele.

5. Huumorimeel

Elu ei tohi liiga tõsiselt võtta — nii jääb paljust ilusast ilma. Ja mees, kes ei oska õnnelik olla, nalja teha ja elu nautida, ei ole paraku kütkestav.

6. Soojus

On raske saavutada kontakti kellegagi, kes justkui seinaga ümberpiiratud oleks. Oskus kaasa tunda, empaatia ja naeratamisjulgus — see on see, mis sinust sooja ja armastusväärse mehe teeb.

7. Lahkus

Kitsipungid ei meeldi kellelegi. Kui sa ei oska muud teha, kui ainult sente lugeda ja arvestada, kes kellele kui mitu eurot võlgu on, siis oled sa paraku väsitav ja tüütu. Kitsi olek kehtib tegelikult ka muu kui raha kohta — väljenda oma tundeid ja räägi oma armsamale, mida sa temast arvad ja kuidas end temaga koosolles tunned. Kitsid mehed on halvad armastajad!

8. Südamlikkus

Südamlikkus tähendab seda, et oskad oma soojust ka rakendada. Lihtne asi — suudle oma kallimat kaelale või otsmikule. Sa paned hetkega tema vere kiiremini käima ja ta mõistab, kui väga teda armastad. Lihtne kallistus, pai või põlvesilitus — see kõik mõjub.

9. Tähelepanelikkus

Kui sa ei pane tähele, et ta on juuksuris käinud, siis see ei ole veel maailma lõpp. Kui sa aga ei märka, et temaga on midagi väga valesti, siis on asi halvasti. Ole hetkes kohal, ela temaga koos, mitte kuskil mujal. Oska näha!

10. Partnerlus

Suhe on nagu kahe hobusega vanker. Kui üks jookseb ja teine enam ei viitsi, siis hakkab asi viltu kiskuma. Paraku nõuab hea suhe pidevat tööd mõlema poole poolt. Hea mees teab seda ja arvestab sellega.

11. Seksuaalne enesekindlus

Magamistoas endas kindel olev mees on seksikas! Seksuaalne enesekindlus ei sõltu ei peenise suurusest ega ka puusanõksu tugevusest. See on õhkkond, mida sa enda ümber lood, kui naisega armatsed. See koosneb sinu tahtest armastada ja olla armastatud.