1. Naistele meeldib aeg-ajalt kanda rõivaid, mis nende ilusat büsti rõhutavad ja paljastavad. Kui aga mees seda ilu vaatama jääb, siis saab naine pahaseks.

2. Samuti meeldib naistele peole minnes panna jalga ilusad kontsaga kingad. Need muudavad nad välimuselt pikemaks ja sihvakamaks. Kui aga on käes grupipildi aeg, siis millegipärast laskuvad kõik naised poolkükki, et lühem välja näha.

3. Kui kiita mehe särki, siis kannab ta seda seni, kuni see auklik ja topiline on. Kui kiita naise kleiti, ei pane ta seda enam kunagi selga.

4. Kui naiselt küsida, kas temaga on kõik korras, vastab ta alati nõustuvalt. Isegi siis, kui tegelikult mitte midagi hästi ei ole.

5. Kui naine paneb endast üles pildi, millel ta seisab bikiinides, siis saab ta pahaseks, kui keegi tema ilusaid rindu või pihta kiitma hakkab. Ega ta ju ometi tükk lihaletil ei ole, miks keegi ta hinge ei näe!

6. Asjad mida naised tahavad:

a) kaalust alla võtta
b) süüa

7. Kui naine näeb käekotti, mis maksab 50 eurot, siis ei pea ta seda just kõige erilisemaks. Kui naine näeb käekotti, mis on 100 eurolt 50 protsenti alla hinnatud, siis läheb ta hulluks ja peab selle koti kindlasti soetama.

8. Kui juua dieetkoolat, siis võib kõike süüa, mida hing ihaldab. Ka kooke, vorstikesi ja krõpse.

9. Kui kaks meest kannavad sama särki, siis viskavad nad selle üle nalja. Kui kaks naist kannavad sama särki, siis ilmselt lahkub üks neist seltskonnast.

10. Naised ei telli väljas süües kunagi friikartuleid, nad ei soovi liigseid kaloreid. Selle asemel söövad nad ära kõik friikartulid oma kaaslase taldrikult.

11. Naiste loogika: kui ma olen kurb, siis ma lähen poodi ja ostan endale midagi, mida mul isegi vaja ei ole.

12. Kui naine ütleb, et ta ei taha sinuga rääkida, siis saab ta vihaseks, kui sa temaga ei räägi.

13. Lokkis juuksed? Need tuleb ära sirgendada! Sirged juuksed? Kus mu lokitangid on?

14. Mis teeb paksuks? Vale riietus.

15. Kui naine leiab mehe, siis hakkab ta teda vaikselt muutma. Alguses vahetatakse välja mehe garderoob, siis soeng ja siis minnakse lahku, sest naine saab aru, et ta ei ole enam koos sellega, kellesse ta armus.

Allikas: Wittyfeed

Edu, mehed!