Ilus pärlikee või kõrvarõngad

Olgugi, et teemantid on tüdrukute parimad sõbrad, ei jää kaunid ja klassikalised pärlid neile absoluutselt alla. Pärlikee on ajatu klassika, mis iga naise silmad õnnest sütitab ja õhku ahmima paneb. Kes siis ei tahaks näha oma väikeses mustas kleidis välja sama stiilne kui Audrey Hepburn?

Teatri- või kontserdipiletid

Uuri delikaatselt välja, milline on tema lemmikbänd või milliseid teatritükke talle vaadata meeldib. Kui asi selge, siis jääb üle ainult tegutseda!

Jõusaalikaart

Seda ainult juhul, kui su naine juba trennis käib! Vastasel juhul võid ülima solvanguga hakkama saada ja õhtu sootuks ära rikkuda.

Romantiline õhtu

Anna talle vaid vihje, mida selga panna ja korralda romantiline õhtu vaid teile kahele. Usu, teadmatus ja ootusärevus ajab teda täiesti hulluks ning ta mõtleb selle õhtu ning sinu peale terve ülejäänud nädala. Ja tea, sa ei pea korraldama midagi suurejoonelist. Pudel šampanjat ja karp maasikaid on täiesti piisav!

Koosta talle “pahade päevade” playlist

Kui naisel on päevad, siis on ta enamasti pahur. Kanna siis selle eest hoolt, et tal parem oleks. Pane YouTube’s või Spotify’s kokku playlist, mis koosneb nii tema lemmikmuusikast kui ka tobedatest ja kaasahaaravatest popplugudest, mida kõva häälega duši all kaasa laulda.

Saapad algavaks kevadeks

Leia naine, kellele uued saapad ei meeldiks. Raske eks? Seega on ilusate saabastega raske mööda panna. Kevad on saabumas — kui ise valida ei oska, siis kingi talle mõne kingapoe kinkekaart. Nii saab ta ise oma kontsalised välja valida.

Ämmavaba nädalavahetus

Kui su ema teid igal nädalavahetusel endale külla kutsub, siis ilmselt on su kallimal sellest juba kergelt öeldes kopp ees. Isegi kui su ema põlvili palub, siis jäta seekordne külastuskäik vahele. Veetke oma nädalavahetus hoopis voodis hullates ja uusi trikke harjutades.

Spaavisiit kahele

Kõik tahavad vahel aja maha võtta ja argikohustuste eest põgeneda. Kingi talle kinkekaart, mille ta mõnes ilusas spaas lunastada saab. Eriti tore oleks, kui see on kahele. Ja kui ta sinu asemel oma sõbrantsi kaasa võtab, siis ära solvu. Tal on ka naistejuttudeks aega vaja.

Ja kui oled julge, siis kingi talle … striptiis!

Võta julgus kokku, pane bokseritele traksid külge ja höörita oma puusi. Usu, see tore kogemus on teile mõlemale pingeidmaandav ja naljakas. Ja kui riided juba seljast langenud, siis on teada, kuhu see kõik edasi viib!