1. Kui räägite järgmisest kohtingust, siis tahaks ta minna eksootilist toitu sööma

Hoia eemale neist “ah-ma-ei-tea, mis-sina-arvad?” tüüpi igavatest printsessidest. Nad ei oskagi midagi ette võtta ega teha. Ja voodis on nad meritähe moodi jalad harkis ning ootavad sedasi sinult tõelist etteastet. Kui sa neid orgasmini viia ei suuda, siis räägivad nad tervele linnale jutte, kuidas sa voodis naisi rahuldada ei oska.

2. Ta naudib söömist

Ehk jalutate pärast pikka pidu kuskilt burgeriputkast läbi, ehk olete juba teisele kohtingule jõudnud. Igatahes, kui ta julgeb sinu ees süüa, siis julgeb ta sinuga ka voodis vallatusi teha! Mida aeglasemalt ta sööb, seda pikemalt talle armatseda meeldib.

3. Jäätisearmastaja

Küsi, milline jäätis tema lemmik on. Kui talle maitsevad kohvimaitselised maiustused, siis on ta voodis dramaatiline, võrgutav ja flirtiv. Kui aga eelistab vaniljet, siis tea, et ta on parajalt pöörane.

4. Ta räägib sinuga

Hea suhtlemisoskus näitab seda, et naine on avatud. Ja seda ka sinu magamistoas. Ta ei pane kätt ette ühelegi metsikule poosile või soovile. Mida rohkem sul ideid on, seda parem!

5. Tema suudlused viivad sind taevasse

Kõige lihtsam viis teada saada, kas teie kahe vahel tegelikult ka keemiat leidub, on teda suudelda. Vii ta mõnda baari hämaramasse nurka ja lase oma armuleegil lõõmata. Kui sulle tema suudlemine pinget ei paku, siis vaevalt te ka seksi mõttes kõige paremini sobite.

Allikas: Men’s Health