Päriselus ei vii ootamatult ööklubis oma huviobjektile suvalise komplimendi tegemine sind just kaugele, aga see nüüd muidugi ei tähenda, et sa ei tohiks enam kunagi ühegi võõra inimesega suhelda, kirjutab GQ. Sa lihtsalt pead mõtlema läbi, millise esmamulje sa endast jätad ja kui mõistad, et teine pool pole huvitatud, siis lepi sellega. Ja seda juba pärast esimest korda, mitte ära lase tal sulle mitu korda "ei" öelda, enne, kui ta päriselt rahule jätad.

Taju olukorda

Kui otsustad mõnele naisele läheneda keskkonnas, mis ehk pole nii "kiimane" nagu ööklubi, näiteks bensiinijaamas või kohvikus, kus ta üksinda vaikselt raamatut loeb, pead suutma olukorda väga hästi lugeda. Need stsenaariumid võivad romantilistes komöödiates tunduda ideaalsed, aga pärismaailmas, on need kohad, kus naised on sageli üksi. See tähendab, et ta võib end su lähenedes tunda ebamugavalt ja ohustatuna ning ta tunneb end justkui Jurassic Parki filmis, kus suur dinosaurus vihaselt ta poole jookseb. Kui oled oma esimesed sõnad lausunud ja tundub, et ta süveneb ikka veel rohkem oma tegevusse, pööramata sulle pilku, siis üllatus-üllatus, ta pole huvitatud. Las ta tegeleb oma asjadega edasi. Sama kehtib ka siis, kui ta vastused on lühikesed ja ta ei küsi sult midagi vastu.

Kui ta vastab sulle viisakalt, aga liigub edasi, siis ära järgne talle. Ära kunagi jälita naist! Kui sa ei jäta talle lihtsat põgenemisteed, tegutsed juba valesti. Lisaks: ära kunagi löö ühelegi naisele külge, kes teeb parasjagu tööd. Sa ei huvita teda, sest ta teeb tööd ja talle makstakse, et ta sinuga viisakas oleks. Iga mees on kord elus tundnud, et mõni restorani või poe klienditeenindaja on nii tore, et võiks ta lausa välja kutsuda, aga reaalsuses ta sinust ei hooli. Tema tööks on tekitada sulle tunne, et sa tahaksid sinna naasta. Ka sinu juuksur ei flirdi sinuga, vaid loodab, et sa ei jäta salongile Facebooki halba arvustust.

Need olukorrad võivad tunduda ideaalsed kellegagi tutvumiseks, aga tegelikult see nii pole. See võib naistele pigem hirmutav ja ebamugav olla.

Kuidas siis oma unistuste naisega tutvuda?

Muidugi on olemas ka õiged kohad, kus kellelegi ligi astumine on meeldivam. Mõndades kohtades, nagu baarides, kontsertidel, spordiüritustel, festivalidel, pidudel ja pulmades, ei üllata see naisi ja vahel nad lausa ootavad seda. Ühest küljest võivad need olla hirmutavad, sest suure tõenäosusega tarbite te alkoholi, aga teisest küljest vähem hirmutavad, sest sageli viibitakse seal kellegagi koos.

Naised kipuvad võtma oma sõbrannasid kui turvanaisi, kelle abile võib alati loota. Võib üsna kindla sõnaga väita, et oled märganud, kuidas naised kipuvad isegi tualettruumis alati koos käima ja vahel lihtsalt selleks, et päästa oma sõbranna mõne kuti käest, kes teda rahule ei jäta. Seega, sõprade juuresolek ei garanteeri vaid seda, et mehed käituvad kasvõi natukene viisakamalt, vaid tagavad ka rohkem põgenemisplaane. Kui mõni naine sulle ütleb, et ta peab minema ja oma sõbranna üles otsima, lase tal minna ning taaskord: ära järgne talle ega paku abi sõbranna leidmiseks.

Kui tantsid mõne tüdrukuga ja tema sõbranna tuleb pidevalt teie vahele või tirib teda eemale, siis tea, et asi pole selles sõbrannas, vaid su tantsupartner on juba mõnda aega üritanud su juurest põgeneda. Kui naine läheb tualettruumi, aga ei tule tagasi, ära mine teda otsima ja kui pakud mõnele naisele baaris, et teed talle joogi välja, aga tema ütleb, et tal pole veel eelminegi lõpetatud, siis ka see tähendab "ei". Kui naine ütleb, et ta on väsinud ja läheb koju, siis see pole vihje, et sa peaksid temaga kaasa minema või paluma, et ta veel ei läheks. Soovi talle ohutut koduteed ja lepi sellega.

Naised annavad omal moel sulle vihjeid ja sageli on need väga selged. Kuigi enamikul meestest on naisele lähenedes pigem head kavatsused, siis te ei kujuta ettegi, kui hirmuäratav see naiste poolelt vaadates võib olla. Paljud mehed alahindavad, kui mitu halba kogemust enamikul naistel juba seljataga on. Me ei soovi teid tegelikult alati kuu peale saata, vaid me teame, et mida igavamad me oleme ja mida lühemaid vastuseid anname, seda suurem on tõenäosus, et te jätate meid rahule ega muutu vihaseks, agressiivseks või isegi vägivaldseks.

Laialtlevinud arvamus on, et järjepidevus on seksikas, aga reaalsuses on see lihtsalt hirmutav. Lubame, et kui loed neid märke valesti ja lahkud oma huviobjekti juurest liiga vara, siis naine, kes on sinust päriselt huvitatud, tuleb sind veel ise otsima.