1. Sa kasutad oma käsi lihtsalt liiga palju

Arusaadav, käed kõrval seismine tundub võrdväärselt piinlik teises klassis tehtud portreepildiga. Ometi ei tähenda see aga seda, et sa naise pead hoidma ja seda igasse võimalikku suunda liigutama pead. Naistele ei meeldi, kui sa neid kui jalgpalli kohtled. Tee talle parem pai.

2. Sa ei anna mingeid märguandeid

On väheseid naisi, kes naudivad ootamatut purset vastu oma kurgu tagakülge. Sinust oleks viisakas sellest ikka märku anda. Nii saab naine valida, kas talle lendab pool sinu sisemusest suhu või laseb ta sul kuhugi mujale lõpetada. Olgem sõbralikud.

3. Sa ei tee vastuteenet

Paljud mehed mõtlevad, et suuseks on nende privileeg ja nad ei pea vastuteenet osutama. Olge nüüd! Käsi peseb ikka kätt! Kui tema hellitab sind, siis võiksid ka sina teda hellitada. Ja kui sa ei tee seda regulaarselt, siis ära oota ka temalt seda.

4. Sa arvad, et karvade trimmimine "on ainult homodele"

Tõeline mees ju seda ei tee! Jah, kindlasti. Oled sa kunagi näinud karvapalli väljaläkastavat kassi? Jube ebameeldiv vaatepilt, kas pole. Kujuta nüüd ette seda vaest naist, kellele sinu karvad kurku satuvad. Tal hakkab samamoodi halb. Hoia ikka hügieenilippu kõrgel ja trimmi oma põõsast regulaarselt.

5. Sa oled liiga aeglane

Naise jaoks muutub suuseksi tegemine pikapeale lihtsalt füüsiliselt valusaks. Lõug läheb krampi ja tuimaks ning ta ei saa siis enam väga aru, mida ta parasjagu teeb. Kui sa tead, et sul läheb seekord kauem, siis hullake enne natuke niisama. Ja kui näed, et ta hakkab väsima, siis lase ta varumeeste pingile puhkama ning hellita teda hoopis ise.

Allikas: Men’s Health