Super vormis olev McGregor võidab endale aina enam fänne mõlemast soost. Oma hoiakuga mehi ja oma stiilitunnetusega naisi. Ülikonnad, mida ta kannab, näevad ta seljas laitmatud välja ja aru on saada, et need on rätsepa poolt millimeetri täpsusega tema keha jaoks tehtud.

Kuid see ilusti istuv kaunis ülikond, mis oma peene triibuga silmi paitab, kannab sõnumit, mis eemalt vaadates võib märkamata jääda. Kuid kui ülikonda lähemalt vaadata, võib näha, et need triibud ei ole lihtsalt triibud, vaid need triibud kannavad sama sõnumit, mida ta ise matši promdes välja hüüab -”F*ck you”!

Ülikonna disainer David August ütles vaid, et neil on hea meel olla pisike osa selle ajaoloolises sündmuses, mis kuu aja pärast lahti rullub. Kuid loomulikult ei ole see ülikond kogemata McGregori seljas, vaid kõik soovijad saavad selle endale soetada soolase 6500 dollari eest ning soovijaid on lademes ja kõik uued huvilised peavad natukene ootama. Antud hetkel umbes kolm kuud.

Küsimus on vaid, mis oleks see koht, kuhu sellise ülikonnaga minna kõlbaks. Kirikusse? Pulma? Riigikokku tööle? Eks te peate ise otsustama. Kuid kindlasti tõmbab see teiste tähelepanu ja mitte ainult oma ilusa välimuse tõttu.

Allikas: mademan.com