Kuna enamus patareidega mänguasjadest, mida sekspoodidest endale soetada saab, on mõeldud naistele, otsustas Arlan Robotics täita vaakumit turul ja välja tulla robotiga, mis peidaks end üksikute meeste voodi all. Praegu kogub see toetajate panuseid rahakogumislehele Indiegogo, kus pool oodatud eelarvest on täis. Müügile saabub see 2017 jõuludeks. Seega, keda erutab mõte robotist, võiks Jõuluvanale kirja varakult ära saata. Indiegogo lehele saab paarisaja euroga endale sekslelu garanteerida.

Ettevõtte sõnul on loodud imev nukk ülimalt sarnane elava inimesega – tähelepanu on pööratud nahale, liigutustele, välimusele ja isegi lõhnale, et kogemus oleks võimalikult elutruu.

Tegemist on esimese endasarnase nukuga ja toimetus ei saa kinnitada ettevõtte sõnu, kuna nukk on veel katsetamisjärgus ja testimata. Samuti sooritab nukk vaid oraalseksi, sest ülejäänud keha on nukul välja arendamata. Seega, peavad metallkolakat varajama pidevalt pikad riided. Aeg näitab, kas sellest projektist miskit elujõulist ka välja areneb.