Miks sinust sai räpi- mitte popartist?

Meil oli koolis vanemates klassides palju grafiti joonistajaid ja mulle see teema meeldis. Selle kaudu jõudsin ka räpini. Põhikoht, kust ma muusikat kuulasin, oli Kaarel Kose saade “Linnadžungel”. Mäletan, et kui teised kandsid klassiõhtutel Jacksoni särke ja tantsisid, siis meie kamp oli kapuutsides ja kuulas nurgas räppi.

Kuidas su artistinimi sündis?

Alguses oli idee, et teen kõik lood erineva nimega. Võtsin teemaks hundi, millest sai mitmeid variante tuletada, näiteks Metsakutsu, Võsavillem, Metsik Dingo… Kuna aga tegin esimese loo Metsakutsu nime alt, siis jäi see mulle külge.

Loe ja vaata Cosmo märtsinumbrist:

• Cosmo kaanestaar: Ellie Goulding

• Mehed arutavad: kui ilus on liiga ilus?

• Šikid aksessuaarid

• Seksinipid, mis teevad teid lähedasemaks

• Kuidas teada, mida inimesed mõtlevad?

• Pööraselt seksikas nude meik

Kas oled ka loobumisele mõelnud?

Mu esimese plaadi ilmumine venis viis aastat, aga pärast seda olen aktiivselt tegutsenud. Armastan kirjutada — teen seda pidevalt, kuna tahan ennast välja elada. Minu lood räägivad alati minust. See on nagu teraapiavorm, mis aitab end defineerida. Kui hästi läheb, leian loo lõpuks peas keerlevatele küsimustele ka vastused.

Mis tõi su loole “11” eelmise aasta parima muusikavideo tiitli? Minu jaoks on oluline atmosfäär, mis muusikaga kaasneb. Ma tahan, et inimesed tunnetaksid võimalikult ühte moodi lugu, mida räägin. “11” on väga isiklik pala. Arvan, et selle edu tagas tervik — unistav, perfektse kuvandiga komplekt.

On sul kunagi stalker’it olnud? Kunagi ammu sain küll öösel kõnesid, stiilis ihihihihii… tuut-tuut-tuut.

Millega igapäevaselt tegeled?

Olen disainiagentuuris Velvet graafiline disainer ja teen suuri tegusid. Velvet toetas mu albumi väljaandmist. Olin heas mõttes šokis! Aga jah, igapäevaselt teen disaini ja kevadel võitsin ka Eesti Disainiauhinna.

Räägi oma neiust…

Ta annab endast alati kõik ega eksi mitte kunagi. Alati, kui vaidleme, on temal õigus. Isegi siis, kui olen 100% kindel, tuleb lõpuks välja, et tegelikult eksisin. Oleme 9 aastat koos olnud. Kohtusime nii, et mul oli vaja refräänilauljat. Keegi tuttavatest teadis teda ning nõnda me suhtlema hakkasimegi.

Oled sa teda ka loo sisse pannud?

Ta on paljudes mu lugudes laulnud ja ka “11” räägib temast. Loo refrään “Ükskõik, kui vahel kaotame üksteist, algab ja lõpeb meil koos iga reis…” räägib meie suhtest.

Kuhu teie järgmine reis viib?

Tahame koos eluredelil üles ronida. Sõna otseses mõttes võiks reis meid aga Kreekasse viia.

Kui oluline sulle su välimus on?

Ma huvitun palju moest. Eriti just ketsidest ja T-särkidest.

Sokkide ja sandaalide kombo tõstab siis vererõhku?

No ma ei tea… Kui Kanye West need oma kollektsioonis kokku paneb, siis võib kõike juhtuda…

Kõige ilusam asi naise seljas? Eks ikka Nike Air Max tossud. Tegelikult näeb naine kõige ilusam välja pesus.

Tule Cosmoga aprillis surfireisile Marokosse. Vaata SIIA!