Sa vaatad liiga palju telekat
Kolleegid räägivad esmaspäeval nädalavahetusest. Üks neist käis perega spaas, teine sõpradega jahil, kolmas ägedal peol. Sina oled vait ja vaatad aknast välja, sest kleepusid diivani külge, pult ei tulnud su käe küljest lahti ja silmad nägid ainult teleriekraani. Naise ja lapsed saatsid sa teise tuppa.

Sa ei loe raamatuid
Oled näinud raamatutel põhinevaid filme ja suudad rääkida näitlejatest ja kaameratööst, kuid ei suuda võrrelda linateoseid raamatuga. Sa ei mäleta, millal viimati lugesid mõne raamatu kaanest kaaneni läbi lugesid. Või hpidsid käes ajalehte.

Su naine valib riided
Kui keegi teeb sulle komplimendi, tunned sellest esmalt rõõmu ja siis punastad … Sest selle outfiti valis sulle välja su kallim.

Sa ei saa endale kallemaid asju lubada
Sa jätad vahele nii mõnegi lõunasöögi, õhtu väljas või kinokülastuse kallimaga, sest su rahakotis ulub tuul.

Sa pole eriti palju reisinud
Üks asi on see, kui sa ei saa seda endale lubada. Teine ja veel palju piinlikum on see, kui sa lihtsalt ei viitsi või ei taha. Inimesed, kes reisivad, näevad maailma, kohtuvad huvitavate ja teistsuguste inimestega, maitsevad põnevaid roogasid, kogevad erakordseid elamusi. Nende maailmapilt on märksa laiem ja vaade elule hoopis avaram kui neil konnadel, kes elu aeg ainult oma väikeses lombis kükitavad. Sa tead seda.

Sa pole väga huvitav inimene
Mõnikord avastad sa end hulga inimeste keskelt, kellel jätkub jutte kauemaks. Neil on nii palju uudseid mõtteid, lahedaid kogemusi, huvitavaid plaane ja sina …Ei tea sellistest asjadest midagi. Sa ei oska sõnagi sekka öelda, sest sina lähed hommikul tööle ja sõidad siis koju tagasi ning nii su elu mööda lähebki. Aga sa ei viitsi midagi ette võtta, et seda olukorda parandada.

Sa pole voodis väga osav
Sa tead, et sa ei suuda oma kallimale rahuldust pakkuda. Aga sa ei julge sellele isegi mõelda ja jätkad igaks juhuks samas vaimus — no äkki ühel hetkel hakkab talle meeldima. E

Allikas: Askmen