Ta on pahane
See on üks tavalisemaid põhjuseid, miks naised oma meestega seksida ei taha — nad on selleks lihtsalt liiga tigedad! Kui oled oma naise kuidagi välja pahandanud, siis ära arva, et ta kasutab seksist keeldumist sinu karistamiseks. Naised lihtsalt ei kipu linade vahele kellegagi, kelle suhtes neil on parasjagu liialt negatiivseid emotsioone.
Uuri välja, miks ta pahane on ja püüa see korda ajada. See on sinu ainus tee tagasi ta öösärgi alla.

Ta näitab võimu
Naised võivad kasutada seksist hoidumist ka oma võimu märkimiseks — nad tahavad näidata, et nende käes on kontroll. Kui on üks suhteala, kus naised teavad kindlalt, et kontroll on alati nende käes, siis on selleks seks. Naine ei hoia sind oma võimu all selleks, et boss olla — tõenäoliselt teeb ta seda siis, kui tunneb end tööl või seltskonnas allasurutuna ja vajab võimalust ohjad vahel enda kätte võtta.
Tee naisele komplimente ja kiida teda — nii ta näeb, et sa hindad teda voodis ja tal pole tarvis end üle tähtsustada.

Ta manipuleerib sinuga
Ta tahab sinult midagi. Kui ükski teine meetod selle saamiseks ei tööta, siis võtab ta kasutusele seksi, õigemini sellest loobumise, kuni ta saab oma tahtmise. Tavaliselt on siis tegu millegi suurega — prügi välja viimise küsimus enamasti tsölibaati esile ei kutsu.
Kuidas sellest üle saada? Anna talle, mida ta tahab. Mõistuse piires, loomulikult.

Tal on igav
Naine võib seksi vältida ka lihtsalt selle pärast, et ta ei naudi seda. Mõnel naisel on piinlik seksist rääkida, eriti kui sellega on probleeme. Nii võibki juhtuda, et sinuga rääkimise asemel paneb ta “poe kinni”.
Paku midagi uut välja! Katsetage asju, mida te varem proovinud pole ja leidke jälle särts üles!

Ta on väsinud
Naised pole igiliikurid — nad väsivad ja tahavad puhata! Vahest tahad sina tihemini seksida kui su naine ja ta ei jaksa sinuga sammu pidada? Ära stressa oma naist talle pidevalt seksiga peale käies. Pealegi on puhanud naisega hoopis lõbusam hullata.
Samas… Kui su naine kogu aeg väsinud on, siis tasuks heita pilk ka teistele põhjendustele.

Ta petab sind
Ka see on võimalus… Ta ei taha sinuga voodisse tulla, sest on huvitatud seksist kellegi teisega. Kui nii, siis on sul suuremaid probleeme, millega tegeleda kui see, et sa seksida ei saa. Kui kahtlustad midagi sellist, siis räägi oma naisega rahulikult. Kui selgub, et ta petabki sind, siis otsustage, kas tahate koos lahenduse leida või lahku minna.

Ta mängib sinuga
Naised teavad väga hästi, et seks on see üks asi, milleta mehed kindlasti elada ei suuda. Mõned naised kipuvad seda teadmist ära kasutama ja oma meestega alatuid mänge mängima. Ära lase tal seda teha — suhe, kus üks hoiab jalgu ristis ja teine peab anuma pole kohe kindlasti normaalne.

Allikas: askmen.com