From: pets@*******.ee

To: mehed.lists@*****.ee


Tere, mehed!

Nagu loodetavasti mõnedel teist teada, on lähenemas naistepäev. Jah, ma tean, et paljud leiavad, et tegemist on nõukaaegse igandiga, kuid tundliku sotsiaalse närvi evimise ja korduvate vastavasisuliste vihjete tõttu tajun, et on olemas ühiskondlik ootus selle tähtpäeva korralikuks tähistamiseks.


Mäletatavasti oleme varasematel aastatel firma poolt organiseerinud kõikidele naistöötajatele lilled ning see on plaanis ka sel aastal. Lilled saate kätte minu käest ning umbes kell 11 käime siis kõik naiskolleegid läbi.


Paraku meenuvad eelmisest aastast ka naistepäeva järgse tööpäeva jooksul kuuldud kommentaarid (abi)kaasade reaktsioonidest nendelt, kes seda päeva piisava tõsidusega ei võtnud. Sellel aastal võiks teha nii, et diivanil magamisest loppis nägusid järgmisel päeval ei ole ning töömoraal püsib kõrge. Selleks tarbeks olen kasutusele võtnud ka vastavad meetmed.


Esiteks saavad kõik mehed naistepäeval oma kaasadele lillede saatmiseks kompensatsiooni 30 euro ulatuses. Tšekkide esitamine on kohustuslik ja kes seda ei tee, toob järgmisel saunaõhtul oma õlled ja rätiku ise kaasa.


Teiseks olen saanud ohtralt vihjeid usaldusväärsest allikast ning selle info põhjal panin kinni paar kohta salongis Shahmatt, kus naistepäeva puhul esinevad Hedvig Hanson ja Andre Maaker. Kes pole tegevusplaani veel välja mõelnud, küsige, annan pileti.


Kellel jazz tekitab okserefleksi, siis sama hästi peaks toimima ka õhtusöök küünaldega illumineeritud hämaras ruumis. Omas kogemusest soovitan Rotermanni kvartali Alter Ego või mõnd vaiksemat kohta vanalinnas. Tundub, et mida peenem koht, seda parem ja ebamugavustunne lusikaga makarone süües (kes selle lolluse küll välja mõtles?!) pidavat asjale ainult kasuks tulema. NB! Sellises kohas on triiksärk ja pintsak kohustuslikud.


Vastava kirjandusega tutvudes (ohverdasin oma ajast 15 minutit ning tutvusin meessoo hea nime nimel meditsiiniajakirjaga Cosmopolitan; muide, see on täiesti kohutav) avastasin, et hästi võib mõjuda ka šokolaad. Edukalt olen kasutanud endise Kalevi kommivabriku kõrval asuva väikese kondiitriäri toodangut. Eriti häid tulemusi on see andnud koostöös veiniga (õlut me homme ei joo, eks!).


Lõpetuseks tahaksin positiivse motiveerimise näol esile tõsta Ivarit, kes viib oma naise Ammende Villasse õhtusöögile. Tehke järgi või makske kinni. Või magage diivanil.


Hoiame siis lippu kõrgel,

Pets