Isegi siis, kui oled juhtumisi tõeline voodimaadluse superstaar, pole sa väljaspool hädaohtu. Paar kirehoos või mõtlematult valesti öeldud sõna võivad sinu senise skooringuedu ära nullida.

Kahtled? Vaatame võimalikke kriisiolukordi pisut lähemalt.


OSUTUB, ET SINU VOODIKAASLANE ON SUUSEKSI VÕRRATU MEISTER

Kui tahad voodisse jääda, ütle midagi stiilis: “Kallis, see oli lihtsalt taevalik!”

Kui soovid riskida, et äsjane mõnu jääb ühtlasi ka viimaseks, ütle: “Oi jumal, sa olid niiiiii hea!”

Viimane lause teeb naised ettevaatlikuks, ja seda kahel põhjusel. Esiteks, kui sa oskad suuseksi headust nii enesekindlalt hinnata, järelikult on sul olnud suur kogus partnereid, kes on sooritanud sinu kallal sama toimingu.

Teiseks hakkavad naised mõtlema enese peale: kui sa neid nii ülevoolavalt kiidate, arvavad nad, et pead neid poolprofessionaalseteks litsakateks.

Seega on parem, kui sa naiste suuseksi kvaliteeti valjusti ei hinda. Piisab, kui kirjeldad toimingust tulenevat heaolutunnet.

Lihtne on meeles pidada: mida rohkem oma suu kinni hoiad, seda rohkem naine enda suu avab.

SINU VOODIKAASLANE EI OLE SINU TÜÜP, AGA NAUTISID TEDA SELLEGIPOOLEST

Kui tahad voodisse jääda, ütle midagi stiilis: “Sinu rinnad (tagumik, puusad, huuled) on fantastilised!”

Kui soovid riskida voodist lendamisega, ütle: “Tavaliselt meeldivad mulle vormikamad naised, aga sinu kondine keha maitses äsja üllatavalt mõnusalt!”

Ükski normaalne naine ei taha kuulda, et ta pole jumalik. Eriti siis, kui ta on alasti voodis. Sinuga.

Pole tark tegu vihjata, et tegelikult eelistaksid voodit jagada teist tüüpi naisega, aga noh, õnneks tema käib kah.

Alati rõhuta – olgu tegemist kasvõi õudse krokodilliga – naise positiivseid omadusi, tema paremaid kehaosi (pinguta, midagi ikka leiad).

Tee seda ja suure tõenäosusega nugistate peagi üheskoos nagu stepijäneste paar juunikuises kasteheinas.

KUI NAINE KÜSIB, MIDA SA NAUTISID SEKSI JUURES KÕIGE ROHKEM

Ära satu hoogu ega vasta ausalt: “Kallis, mulle meeldis väga sind tagant rautada!”
Selline vastus valmistab rõõmu vähestele naistele. Siinkohal tasub meelde tuletada vanaisade aegset tarkusetera: naine armastab kõrvadega, mees armastab…nojah, igatahes mitte kõrvadega. Saad aru küll.

Kui sul on äsjase voodipartneriga kasvõi mingisuguseid tulevikuplaane, ütle hoopis: “Mulle meeldis sulle rõõmu pakkuda.”

Tee nii ja enne kui arugi saad, püherdate uuesti juba niigi käkras linade vahel.

KUI ASJAD ON SEALMAAL, ET TULED, SIIS ÄRA ROPENDA!

Kõik on edenenud suurepäraselt, selja taga on sensuaalne eelmäng ja nüüd vasardad teda samasuguse hoolega nagu higine teetööline töötleb suruõhupuuriga asfalti. Äkki tunned, et sealt see tuleb, sinu väärtuslik laadung…

Sellisel hetkel on raske ennast kontrollida, aga püüa mitte õnnelikult karjuda: “Sa kuradi v*#€, nüüd see p*&%#! tuleb!” Tõsi, leidub naisi, kellele selline tänavapoisilik räuskamine istub, aga tõenäoliselt pole sinu hoolikalt võrku püütud leedi niisugune. Eriti veel, kui lükkad oma stepsli esmakordselt tema pistikusse.

Võid vabalt häälitseda, ohkida ja puhkida, hüüda valjusti appi jumalat või mõnda muud sulle meelepärase puusliku nime. Kuid ära ropenda, see ei ole hea algus teie kuumale ja kirglikule suhtele.

KUI SAID EELMISEL ÕHTUL KÄE VALGEKS JA TAHAD VÄGITÜKKI KORRATA…

…ära ütle talle midagi sellist: “Mis sa arvad plaanist, kui tuleksid õhtul minu juurde (tuleksin õhtul sinu juurde)?”

Jah, te tegite seda eile öösel ja see maitses hea. Kui sa soovid ka täna öösel pääseda meepoti kallale, paku kõigepealt välja selline variant: “Muide, eile rääkisime sellest kesklinna kohvikust…äkki läheksime täna õhtul ja prooviksime nende fantastilist firmakooki?”

Muidugi taipate mõlemad, et kogu asja kühvel ei seisne mingis suvalises koogis. Kui pakud võimalust kohtuda sinu või tema pool, võib naine arvata, et häbened teda või kardad end koos avalikus ruumis näidata. Naised on selles küsimuses väga tundlikud, üldiselt muidugi põhjuseta.

Lisaks, võib vabalt juhtuda, et naine tunneb eelmise öö rahmeldamise pärast südamepiinu ja kahetsust. Kutsudes teda uuesti teie või tema koju, võib tekkida naise alateadvuses tõrkeid, kuna ta pelgab, et uute müramiste tulemusena tema süümepiinad aina kasvavad.

Seepärast, paku uue kohtumise stardipaigaks mõni neutraalne, avalik koht ja te näed, kuidas naine sulab uuesti teie sõrmede vahel enne, kui jõuate kohviku firmakoogile päkad silma lüüa.