Ajakirjas Journal of Personality and Social Psychology avaldatud uuringu kohaselt alahindavad mehed meeletult endi naiste huvi seksi vastu. See on tavaline eksiarvamus, et naised, kes on võetud, kaotavad enda libiido. Toronto ja Lääne-Ontario ülikoolid viisid läbi uuringu 229 paari osalemisel, kelle tingimuseks oli, et nad peavad olema koos olnud vähemalt kuus aastat.

Igapäevaselt pidi kumbki osapool interneti kaudu anonüümselt tagasisidet andma, kuidas nad hindavad enda seksiisu ja mis on nende tunnetus partneri huvi kohta seksi vastu. Kokku tuli seda igapäevaselt teha kolm nädalat. Tulemusena avastati, et mehed, kes hindasid oma partneri huvi seksi vastu, eksisid pea eranditult, kui nad märkisid selle palju madalamana, kui naised ise enda isu hindasid.

Teiste sõnadega, võib su naine seksi järgi ihaleda sama palju kui sa isegi. Vaata lihtsalt, et libiidot mahatõmbavaid asju oleks võimalikult vähe – ole puhas, ole armastav ja ole toetav. Kui need tingimused on täidetud, siis lõpeta passimine ja saada naisele üks nurjatu sms ja kutsu ta pikemale lõunale.