11. Kolmnurkne lõug ja tihedad kulmud

Need on meheliku mehe tunnused ning naised otsivad püsisuhet silmas pidades just selliseid väliseid märke.

10. Habe

Aga mitte võimas hipsteripuhmas või jõuluvanahabe, vaid selline umbes 10 päeva ajamata kerge tüügas. See selgus uuringus, kus naistele näidati nelja tüüpi meeste pilte: sileda lõuaga, paaripäevase tüükaga, umbes nädal ajamata ja paksu habemega. Nädal kuni 10 päeva ajamata habe on naiste hinnangul seksikaim!

9. Armid

Järjekordse pildikatse käigus näidati naistele pilte meestest, kel arme polnud, ja neist, kelle näos hakkasid kohe silma mõned vanad haavad. Ja ütlus "armid kaunistavad meest" vastab absoluutselt tõele, sest naistele meeldivad jätkuvalt vaprad sõjamehed.

8. Häbelik naeratus

Kui tahad naisele muljet avaldada, peab su naeratus olema tagasihoidlik, pisut häbelik ning näitama, et sul on naaatukene piinlik talle naeratada.

7. Vanus

Pole parata, mehed, täiskasvanud naised eelistavad täiskasvanuid ja küpseid mehi, mitte sileda lõuaga tatikaid (vt nr 11 ja 10). Osalejatele näidati meestest kaht pilti - nooremana ja pisut vanemana. Ja naised eelistasid sead vanemat versiooni. Mõistus, kogemused ja oskused tulevad vanusega ja me teame seda. Muide, teadlased nimetavad seda fenomeni George Clooeny efektiks.

6. Kokkuhoidlikkus

Kui ostad oma silmarõõmule mulje avaldamiseks 100 punast roosi, on see romantiline. Kui ostad abikaasana oma kallile naisele 100 punast roosi, saad tõenäoliselt sõimata :) Naistele meeldivad mehed, kes oskavad rahaga mõistlikult ümber käia, sest kokkuhoidlikkus on märk heast enesekontrollist ehk küpsusest ja see on väga seksikas.

5. Lemmikloom

Lemmikloom on väga suur pluss, sest kui mehel on lemmikloom, suudab ta tõenäoliselt hoolt kanda ka naise ja laste eest.

4. Punased riided

Ilmselt olete kursis, et punasesse riietunud naised mõjuvad särtsakamana, paistavad silma ja saavad, mis tahavad. Ja mõjuvad alati atraktiivsemana. Ja meestega on sama lugu! Tahad muljet avaldada? Pane punane särk selga!

3. Pillimänguoskus

Täielik klišee, aga mis siis ikka. Väga romantiline on, kui mees on võimeline ükskõik millisest pillist imelisi helisid välja võluma. Taaskord tuleb appi katse: kolm meest läksid lantima, ühel käes trennikott, teisel kitarr, kolmandal tühjad käed. Kõige rohkem naiste telefoninumbreid sai kitarrimees, tühjade kätega poisil ei läinud ka väga halvasti, aga trennikott tasub "jahile" minnes küll maha jätta, sest see tüüp sai vaid mõne üksiku numbri.

2. Kehalõhnad pärast küüslaugu söömist

Ei, see pole nali. Katse oli selline: mehed jagati kahte gruppi, üks grupp sõi juustu ja leiba, teised juustu, leiba ja küüslauku. Seejärel pandi meestele vatipadjad terveks päevaks kaenla alla, deodoranti neil kasutada ei lubatud. Ja hiljem pidid naised vatipatju nuusutama, et välja selgitada, kes lõhnas paremini. Tundub kummaline, aga küüslaugumehed lõhnavad paremini!

1. Huumorimeel

Kui mees nalja teha ei oska, ei oska ta ilmselt üldse midagi. Igal juhul on hea nali alati õigel kohal ja mees, kes suudab nõmeda olukorra huumoriga paremaks teha või naisi pisarateni naerma ajada, on tipptegija!

Allikas: Bright Side