Krato Milano avastas, et meeste habe on häbematult vähe tähelepanu saanud. Kui naised ehivad enda juukseid kaunite juuksenõelte ja lehvidega, siis mehe habe on justkui juuste uje vennapoeg, kes peab nukralt taluma, et selle omanik talle iga päev suppi ja toidupuru peale kallab. Disaineri ettevõte tuli välja habeme ehtega, mis on ehtetööstuses suure entusiasmiga vastu võetud. Väike, manseti sarnane ehe kinnitub habeme külge ning see kulin pole vaid hullude moeloojate pärusmaa, mida saab näha vaid moešõudel, vaid see on igapäevane ehe, mis annab mehisele näokattele veelgi vunki juurde.

Olemasolevad disainid on šnitti võtnud eelkõige merenduse vallast, sest välja on töötatud disain ankruga ja teine surnupealuuga. Viimane võiks eriti populaarne olla Kuperjanovi pataljonis, kui ajateenijatel oleks habe lubatud.

Tundub, et inimesed on selle idee, et habe ära ehtida, aplausiga vastu võtnud, sest rahastamiskampaania lõpuni on veel kuu aega ja loodetud 7000$ on juba ammu täis.

Palju selline väike ehe habemekandja kukrut tühjendab? Need ehted ei ole eriti odavad ja pisikese pealuu kujutisega nööbikese eest tuleb välja käia 30€. Tootja ise põhjendab krõbedat hinda sellega, et nende hinnangu kohaselt nähakse ehitud habemega mehi jõulisematena, atraktiivsematena ja edukamatena kui nende siledalõualisi sõpru.