1. Tea, mida sa tahad

Pole midagi tüütumat sellest, kui keegi sulle helistab ja tahab plaani teha, aga endal tal mingit plaani polegi. Kui sa kutsud naise kohtingule, peab sul olema idee, mida sellel kohtingul teha ja kuhu üldse minna. Tegelikult peab sul olema lausa kolm erinevat ideed, sest naisele ei pruugi esimene plaan, mis sa välja pakud, meeldida. Aga kui talle ei meeldi neist kolmest ükski plaan, siis võid kindel olla, et viga pole plaanis, vaid sinus. Ta lihtsalt ei taha sinuga kohtama tulla.

2. Valmista end ette võimaluseks, et sulle öeldakse ära

On väga suur võimalus, et sulle öeldakse ära. See on täiesti okei! Ainukesed inimesed, kellele kunagi ära ei öelda, on need, kes kunagi ei ürita. Nii et looda parimat ja ole valmis ka halvimaks — kusjuures halvim, mis juhtuda saab, on see, et ta ütleb sulle “ei”. Pole ju nii hirmus.

3. Helista talle

Helista talle. Tead küll, telefoniga! Ära kutsu teda välja sõnumiga või veel hullem — Facebooki chatis. Kui sa helistad, siis jätad sa enesekindla mulje, mis on oluline, et ta sind tõsiselt võtaks ja sinu ettepanekut üldse kaaluks. Ta peab tundma, et see kohtingukutse on spetsiaalselt planeeritud samm, mitte mingi pooljuhuslik lause muu teksti hulgas.

4. Kasuta õigeid sõnu

Ära kutsu teda “niisama hängima” või uuri, et kas ta sinna või tänna üritusele minna plaanib. Need on poisikesed, kes teevad nii sellepärast, et nad ei julge oma tõelisi kavatsusi välja näidata. Mehed ütlevad välja, millega tegemist on — kui sa oled temast huvitatud, siis kutsu ta kohtingule, otsesõnu!

5. Ära pinguta üle

Sa kutsud teda kohtingule, mitte ei tee abieluettepanekut. Ära seda kutset siis päris ühe põlve peal esita. Aja algul natuke üldist juttu ja siis kutsu ta välja — lihtsalt ja enesekindlalt, nagu oleks see miski, mida sa teed iga päev.

6. Tee meeldetuletus

Muidugi ei pea sa nüüd talle kõik need päevad, mis veel kohtinguni jäänud on, muudkui meelde tuletama, mis teil mõne päeva pärast plaanis on. Aga päev enne kohtingut on kena saata väike meeldetuletus stiilis “Ootan väga meie homset kohtumist.”

Häid kohtinguid! (Sest neid nõuandeid kasutades on kindel, et edaspidi teiega tullakse kohtingule.)

Allikas: Made Man