1. Taskurätik. Üks hea viis enda iseloomu näitamiseks on lips. Kuid vii see sammuke edasi ja pööra tähelepanu ka taskurätile, mille sa endale rinnataskusse pistad. Lihtne 20x20cm riidetükk, võib sinu stiilitunnetusele olulise tõuke anda. Kui sa seda voldid, siis ära tee seda liiga hoolikalt, sest muidu see näeb välja nagu oleks sa selle voldituna pakist välja võtnud ja otse taskusse pistnud. Soovitus: vali taskurätik, mis harmoneerub su lipsu ja särgiga, kuid ära kasuta täpselt samu värve.

2. Sokid. Sokkide näol tundub valik eriti lihtne ja mis saakski siin valesti minna, kuid selgub, et nii mõndagi. Kui sa valid viigipükste juurde sokke, siis veendu, et need on küllalt pikad, et su paljas jalg ei sähviks kunagi sääre alt välja. Isegi, kui sa istud. Isegi, kui sa istud jalg üle põlve. Värve valides, oleks hea valida värvivarjund, mis su riietuses leidub – sarnane lipsu-, pükste- või kingavärvile. Soovitus: Ära karda sokkidega julgeks minna ning kanna julgelt nii täpilisi kui triibulisi sokke. Spordilogodega sokid võiksid siiski kappi ootele jääda.

3. Käekell. Hetkel, kui sa hakkad kandma käekella, mis ei ole spordikell, ega see sama elektrooniline kell, millelt sa kuuendas klassis kella õppisid, võid sa ennast meheks pidama hakata. Jah, sa võid kella ka telefonist vaadata, kuid kell on palju enamat, kui ajanäitaja. Käekell on klassikaline ja täiuslik viis anda oma mehelikule imidžile lisalüke. Soovitus: kui sa kannad nahast rihmaga kella, siis veendu, et see sobiks ka su kingadega.

4. Lipsunõel. See lihtne, kuid ilus ehe on küll mõeldud selleks, et lips püsiks kenasti särgi ligiduses, kuid samas annab see ka su väljenägemisele lisa vunki. Kuid selle kandmisel omad reeglid ja üheks neist on see, et lipsunõela peaks kandma õigel kõrgusel, milleks on kolmanda ja neljanda nööbirea vahel. Soovitus: lipsunõel ei tohiks kunagi olla laiem kui lips. Hoia see kitsana.

5. Meeste portfell. Sa võid välja näha väga šikk ja iga su detail on viimseni lihvitud, kuid kui sa käid stiilsena ringi ja samal ajal kannad oma tööasju kaasas seljakotiga, polekski sul tegelikult tarvis pingutada olnud, sest selle ühe möödapanekuga elimineerid sa kõikide muude detailide tähtsuse. Leia endale kott, mis on täiskasvanud inimesele sobilikum. Töö jaoks leia endale klassikaline portfell. Trennis käiguks stiilne spordikott. Soovitus: kui kahtled materjalis ja värvis, võta must ja nahast.

Allikas: mademan.com