1. Kliitor on kõigest jäämäe tipp

See, mis on silmaga nähtav ei ole veel kõik, mis tal olemas on. Kliitori piirkond levib tegelikult kuni 17 sentimeetri pikkuseks alaks. Seesmine osa sellest moodustab just kui kaks “jalga”, mis vahekorra puhul pähklipurustaja moodi kokku-lahku liikuma hakkavad. Kui nüüd kujutada ette seda “pähklit” nende kahe “tangi” vahel, siis seal usutaksegi olevat G-punkt. Edu leidmisel!

2. Naised oigavad keset ööd

Umbes kolmandik naistest tunnistab, et nad on saanud orgasmi keset oma unenägusid. Kui öised orgasmid ei ole just kõige levinumad, siis REM une jooksul võib naise kliitoripiirkond lausa viis korda verest pulbitsema hakata. Tagajärjeks on mõnuoiged ja virgutused.

3. Tema vagiinas on kindel pH-tasakaal

Õppetund, mida sa ilmselt bioloogiatunnis ei saanud: su naise nabaaluse piirkonna normaalne pH jääb 4,5 ümber. Sinu seemnevedeliku pH on aga umbes 8. See tähendab seda, et seksivahelised pissipausid ja duši all käimised peaksid alati omal kohal olema!

4. Tema märgus sõltub ka nädalast, millal te seksite

Ovulatsiooniperioodil on su naine kindlasti märjem ja seksialdim kui tavaliselt. Vahel pole sel ajal isegi vaja olla kirelõõmas, et ta füüsiliselt kogu aktsiooniks just kui valmis oleks. Muideks, tema kehas ei ole mingeid näärmeid, mis kogu seda niiskust tekitavad. See tuleb hoopiski tema tupeseinte kapillaaridest põgenevast plasmast.

5. Ka naistel on erektsioone!

Uuri lähemalt oma naise kliitorit, kui ta on erutunud. Näed ja tunned, et see on muutunud kõvemaks ja suuremaks kui tavaliselt. Erutusest muutub avaramaks ka tema tupp ning ta on üldiselt su liigutuste suhtes tundlikum ning vastuvõtlikum. Alati tasub oodata, kuni ta on seksiks täiesti valmis. Kas sa tahaksid poolkõva peenisega hullata? Vast mitte.

Ilmunud ka portaalis Meestekas