1. “Kas sa tuled?”

Sind võib tema heaolu muidugi tõsiselt huvitada ka, aga su partner kuuleb selles lauses ainult sinu enda ego või arvab, et sa pole endas ja oma oskustes kindel. Tõenäoliselt püüad sa sellega ainult endale kinnitada, et sa saad suurepäraselt hakkama. Aga siin on sulle uudis — taolised küsimused nagu “kaua sul veel läheb” ja “kas sa ei hakka juba lõpetama” garanteerivad, et su partner ei saa orgasmi, sest ta tunneb, et see on nüüd kohustuslik ja ta peab “tulema”, et sina rahule jääksid.

Selle asemel: keskendu naudingule, mida te mõlemad kogete, mitte sellele, kas ta ikka kindlasti saab orgasmi. Kui sa just pead rääkima, siis kiida tema keha või küsi, kas talle meeldib see, mida sa teed.

2. Sa surud ta pead, kui ta sulle suuseksi teeb

Selle asemel, et tänulik olla ja nautida seda, mida kallim sulle pakub, otsustad sa oma isekuse veelgi kõrgemale tasemele tõsta ning püüad oma peenist talle nii sügavale kõrisse suruda kui vähegi võimalik. Igal naisel on erinev piir ja ta laseb sind nii sügavale kui talle mugav tundub. Kui sa püüad vägisi tema mugavuspiiri ületada, näitad sa ainult seda, et oled isekas tõbras.

Selle asemel: paita ja hellita ta pead, kui ta seal all üksi tegutseb. Puuduta ta lõuga ja lükka seda õrnalt ülespoole, et ta sulle silma vaataks ja te mõlemad mõistaks — teie vahel on tugev ja püsiv side, mitte ainult sinu orgasm.

3. Sa pead pidevalt vabandama, sest lõpetad tihti enne teda

Jah, vabandamine on põhjendatud pärast 30-sekundilist sessiooni, aga kui seda juhtub juba nii tihti, et see on teie seksirutiini lahutamatu osa, siis… on see lihtsalt nõme. Sinu vabandamine ja enesehaletsus viivad igasuguse tuju ja meeleolu magamistoast kiiremini kui enneaegne seemnepurse.

Selle asemel: jäta meelde, et sinu orgasm ei tähenda seda, et kõik on tehtud ja valmis ja lõppenud. Sul on veel võimalik oma “viga” heastada, kui lõpetad enesehaletsuse ning keskendud nüüd sellele, et ka su partneril hea oleks. Pinguta ja näe vaeva, proovi uusi asju, võta mänguasjad vajadusel appi.

4. Kui kallimal on hea, vahetad kiiresti asendit

Sa mõtled: “Nii. Talle meeldib see. Aga oodaku ainult, ma nüüd teen hoopis NII ja vot siis alles näeb, mida HEA tegelikult tähendab!” Jumala vale! Kui partner ütleb või näitab kogu oma olekuga välja, et ta naudib seda, mida sa parasjagu teed, siis jätka seda seni, kuni ta on lõpetanud. Su uus ja vägev võte ei aita teda kiiremini lõpuni, vaid tõenäoliselt hoopis lükkab tippu jõudmist edasi.

Selle asemel: kui talle meeldib, siis jätka, kuni ta lõpetab või annab sulle märku edasi liikuda. Lihtne ju?!

5. Sa oled turbojänes

Eelmängu vahele jätmine, kohe pükste maha tõmbamine ja Duracelli jänese kombel seksutama hakkamine võib küll sulle väga meeldida, kuid su partnerile on see parimal juhul ebameeldiv, halvemal ja tõenäolisemal juhul valus. Saame aru, oled närvis ja ei suuda enam kannatada, aga tuletame meelde, et nii kiire rahulduse jaoks võiksid kasutada pigem oma kätt.

Selle asemel: hoia oma turbokäik harvade kähkukate jaoks või kasuta seda ainult siis, kui orgasm on sekundite kaugusel.

Allikas: Men`s Health

Ilmunud portaalis Naistekas