1. MEHED SEOSTAVAD HALBA SEKSIKANA

Oled mõelnud, miks enamus meestele meeldib näitlejatar Angelina Jolie? Jah, Jolie välimus on kuum ja atraktiivne, kuid kustumatu mulje on ta jätnud hoopis oma filmidest, kus ta on kehastanud tõeliselt bad-ass tšiki rolli. Halb on meeste silmis ulakas ja ulakas on meeste silmis seksikas.

2. PAHAD TÜDRUKUD ON TAVALISELT PAREMAD VOODIS

Pahad tüdrukud on tavaliselt metsikumad ja seiklushimulisemad voodis. Nad keskenduvad rohkem oma soovidele ja elavad hetkes. Head tüdrukud, sellised- nagu ema sooviks oma pojale, on vähem seiklushimulisemad. Nad on väga toetavad ja soovivad iga hinna eest oma meest rahuldada, kuid unustavad ennast sootuks. Meeste jaoks rikub aga ühepoolne nauding pool seksuaalselt ihast.

3. PAHAD TÜDRUKUD PANEVAD MEHED ELUSANA TUNDMA

Pahad tüdrukud võivad teha meestele haiget, kuid samas muudavad mehi sõltlaseks nende emotsioonide järgi, mida mehed avastavad, et on võimelised tundma. Ebakindlus ja oht, mida paha tüdrukuga koos olemine endas hõlmab on meeste jaoks justkui erguti. See sunnib mehi välja astuma oma mugavustsoonist.

4. MEESTELE MEELDIVAD NAISED, KELLE MÕISTMISEGA ON NEIL RASKUSI

Mehed armastavad mõistatusi ja müsteeriumeid. Igale mehele meeldib, kui tema elus on pisut mõistatust. Kui nad mõistavad tüdruku igat tahku, muutub see nende jaoks igavaks.

Pahad tüdrukud on aga müstilised juba oma loomuselt. Nad on saladuslikud ja tabamatud. Neid on raske püüda ja peaaegu võimatu hoida. See võib kõlada tobedalt, aga meestele meeldib jahtida ja neile meeldivad sedasorti tüdrukud, kes panevad neid pingutama ja mõtlema.

5. PAHAD TÜDRUKUD ON EGOISTID JA ISESEISVAD

Tänapäeva meestele meeldivad aina enam naised, kes muretsevad enda heaolu pärast. Just selline on ka üks paha tüdruk. Kui hea naine muretseb pidevalt oma mehe pärast, siis paha tüdruk teeb kõik, et temal oleks võimalikult hea. Nad muutuvad meestele ihaldusväärseks, sest tõrjuvad mehi ilma süümepiinadeta ja otsustavad ainult enda vajaduste põhjal.