1.Kui treenid, ära unusta pühendada võrdselt aega nii üla-kui ka alakeha treenimisele. Kõige ilusam näeb välja keha, mis on harmoonilises tasakaalus.

2.Jõutreening on kasulik, kuid hea treeningplaan sisaldab endas kindlasti ka baasvastupidavuse arendamist ning rasvapõletust.

3. Ära unusta, et kõiki harjutusi tehes peab järgima korrektset tehnikat. Kui nooremas eas võib tunduda, et raskuste tõstmise tehnika ei mõjuta meid, siis vanemas eas võib vale tehnikaga tehtud harjutuste tagajärg tunda anda näiteks lülisamba-, põlve-või õlavaludega.

4.Kõige kiiremini saavutad enda eesmärgid treeningu ja tervisliku toitumise kombineerimisega. Pidevast treenimisest ei ole kasu, kui koormad keha valedes kogustes toitainetega.

5.Treeningul keskendu täielikult harjutusele ja anna endast alati parim. Tihti ei oska me arvatagi, kui paljuks tegelikult võimelised oleme!

MyFitness hoolib Eesti meestest ja pakub just sulle, mees, võimalust liikumisnädalal külastada kõiki MyFitnessi spordiklubisid üle Eesti soodsa 3 € külastusega. Klubide nimekirja leiab siit: https://www.myfitness.ee/ Meestele suunatud liikumisnädalal on MyFitnessi tunniplaanis järgmised maskuliinsed treeningud: BodyPump, BodyAttack, BodyCombat, GRIT Strenght jpt. Vaata täpsemalt: https://www.myfitness.ee/tunniplaan