Mida kujutab endast uue ajastu treeningkeskus?

Warriors Den on põhjalik treeningkeskus, mis pakub takistusradasid, calisthenics`i ja street workout`i treeninguid, mida täiendavad jõusaaliseadmed. Treenimine ei pea olema igav ja üksluine, vaid põnev ning vaheldusrikas ning seda põnevust jagub sinna keskusesse ikka täiel määral. Inimene saab ise valida, mis teda kõige rohkem huvitab. Kes turnib takistusrajal, kes eelistab teha street workout’i ehk tänavatreeningut või tõsta raskusi hoopis jõusaalis. Täiesti enda vaba valik.

Calisthenics tähendab, et keskendutakse lihasgruppide treenimisele läbi liikumise. Põhiline eesmärk on arendada paindlikkust, kiirust, jõudu ja vastupidavust. Liikumisega paraneb lihasgruppide elastsus, kasvab lihasmass ning paraneb üldine kehahoiak ja toonus.

Närvekõditavad ja põnevust pakkuvad takistusrajad

Takistusradu on palju ja erinevaid. Põnevust ning väljakutset pakuvad need kõik. Kes on kokku puutunud erinevate seiklusradadega üle Eesti, sellel on kindlasti väike ettekujutus juba olemas. Nüüd saab samamoodi turnida ja ronida siseruumides, kuid rõhk on kindlasti rohkem treenimisel. Rajad on jagatud tasemete järgi.

Warriors Denis leiavad endale sobivad rajad nii algajad kui ka edasijõudnud sõdalased. Erinevaid takistusi on üle kahekümne. Nimed on takistustel samuti andekad, näiteks Devil Steps, Spider Climb, Warped Wall jne. Warped Wall ehk kaldus sein sisaldab kolme erineva kõrgusega ronimisseina ning tippu saab mööda seina joostes ning õigel hetkel kätega kinni haarates. Kõige kõrgem koht on lausa 4,6-meetrine. Kukkumist ei ole vaja karta, sest kõik atraktsioonid ja rajad on varustatud maandumismattide ning polsterdustega. Mis oleks veel parem treenimise viis, kui teha trenni nii, et ise arugi ei saa, sest treenimine on põnev ja lõbus.

Koos lastega trenni?

Miks ka mitte. Alates 14. novembrist on avatud ka Kids Den, kuhu on oodatud kõik lapsed vanuses 3–14 aastat.

Pere nooremad saavad ronida ringi eraldi neile mõeldud atraktsioonidel ning arendada oma jõudu, osavust ja tasakaalutunnetust. Neid ootavad rajad, kus hüpata, ronida, kiikuda ning harjutada parkour’i. Erinevalt lõbustusparkidest treenivad ja liigutavad lapsed ennast siin päriselt. Kuid lõbus on neil täpselt sama palju või rohkemgi. Üle 14-aastased lapsed saavad treenida kogu keskuse ulatuses.


Ja nüüd ruttu trenni!

Warriors Deni on oodatud kõik, olenemata treenituse astmest. Absoluutselt igaüks leiab endale midagi uut ja huvitavat. Teid on alati valmis juhendama Warriors Deni professionaalsed treenerid ja juhendajad. Tule ning avasta endas tõeline sõdalane!

Warriors Den asub aadressil Keevise 6, Tallinn. Tulla võib iga päev, sest Warriors Den on avatud esmaspäevast pühapäevani kell 10.00–21.00.

Jaga
Kommentaarid