JÄÄR armastab kõike trendikat, liikuvat ja kiiret — ideaalis tahaks ta muidugi sportautot, kuid mõistlikum kingitus oleks värske sportlik parfüüm, kinkekaart hea juuksuri juurde, nahahooldustooted, piletid hoogsale üritusele (spordivõistlused on hea mõte), rulluisud või miks ka mitte suur ja uhke kaktus?

SÕNN ootab väärtuslikke esemeid, mis stimuleeriks ta meeli. Ilus vaas, teemantkõrvarõngad, kuldkett, kallis parfüüm, siidine pesu, hinnaline šampus… nimekiri on lõputu. Tühjenda oma rahakott ja Sõnn on õnnelik.

KAKSIKUD tahavad elamusi! Kinopiletid, uusim hittromaan, telefon, faksimasin, kõrvaklapid ja ajakirja tellimus on kõik võimelised Kaksikuid rõõmustama. Samuti hindab ta kõike, mis käib paaris — ilus kruus koos alustassiga, kindad… Lase fantaasial lennata!

VÄHK hindab kõike, mida sa talle kingid, peaasi, et see kingitus tuleks südamest. Ideaalne kingitus Vähile on seltskond — maitsev õhtusöök ilusas restoranis või magustoit hubases kohvikus. Kui tahad kindlasti esemeid kinkida, sobivad hästi köögiriistad, hõbeesemed ja pärlid.

LÕVI tahab kingitusi, mis peegeldaks tema iseloomu. Nad armastavad draamat, muusikat ja kõike loomingulist. Piletid teatrisse, muusikalile või kunstimuuseumisse rõõmustavad teda kindlasti. Mis on aga Lõvi suurim kingisoov? Üllatuspidu!

NEITSI armastab probleemide lahendamist ja esemeid, mis töötavad hästi. Kvaliteetne kalkulaator, kirjatarbed ja korralikud tööriistad on kindel minek. Kui tahad aga Neitsit tõeliselt rõõmustada, siis paku, et aitad tal kodu koristada.

KAALUD hindavad kingitusi, millel on kunsti- või disainiline omapära. Õlimaal, siidine pesu, enda valmistatud kaart, küünal, peegel, disainrõivad ja elegantsed parfüümid meeldivad kõigile Kaaludele.

SKORPION armastab intriige ja erootikat. Väike must kleit, nahast rahakott, musta värvi pitspesu… Skorpion oskab hinnata ka head detektiiviromaani ning vürtsikaid parfüüme.

AMBUR armastab seiklusi — matkasaapad, nugade komplekt, kvaliteetne kohver või trennikaart oleksid talle väga sobivad. Ambur armastab loomi, nii et armas kutsikas paneks ta silmad tõeliselt särama… Kuid ära kingi talle palun looma, kui ta pole selge sõnaga viidanud, et ta seda tahaks!

KALJUKITS tahab midagi traditsioonilist. Klassikalised lõhnad, antiikesemed, hea vein, muuseumipiletid ja teised traditsioonilised kingitused teevad talle kindlasti heameelt. Iseäranis maias on Kaljukits ehete ja ilusa mööbli järele.

VEEVALAJA ootab kingilt midagi unikaalset ja futuristlikku. Kristallid, tujusõrmus, sülearvuti, huvitav arvutihiir ja kõik muu põnev erutab Veevalajat väga. Miks mitte kinkida talle seanss kaardimooriga?

KALAD on unistajad ja romantikud. Kvaliteetsed voodilinad ja padjad on hea valik, samuti rõõmustaks neid muusikaplaadid, kontserti- või balletipiletid ja su enda kirjutatud luuletus.

Allikas: astrosense.net