AMBUR

Sa ei pea nüüd üldse palju pingutama, et oma soove ja tahtmisi läbi suruda. Sinus on mingi loomulik autoriteetsus ja veenvus, mis mõjub sama loomulikult nagu kroon vastvalitud missi peas. Samuti peaks sul olema hea läbisaamine teiste autoriteetide ja üldse juhtivate jõududega. Tõmbad ka ligi mehelikke ja organiseerimisvõimelisi mehi, kes võivad sul mõne praktilise asja korda ajada.

Kui su elu on viimasel ajal olnud igav ja rutiinne, siis see nädal annab sulle võimaluse leida mingi põnev moodus või lausa süsteem, kuidas igapäevane rutiin muuta meeldivaks või isegi nauditavaks. Ka võib kõik töö ja argiasjadega ühenduses olev olla rohkem seotud meeldivate suhetega, ehk isegi armuhetkega.

KALJUKITS

Tulemas on suurepärane nädal, mil Kaljukitses liikuv Pluuto moodustab Suure Trigooni Veenuse, Jupiteri, Liliti ja Marsiga! Niisiis on käes nädal, mil sul on harukordne võimalus teha oma elus mingi oluline läbimurre, saada üle surnud punktist. Parim nädal muudatuste tegemiseks, vigade paranduseks, uute ettevõtmiste alustamiseks. Kõik see, millega nüüd alustad, saab kaasa võimsa energeetilise potentsiaali, mis viib kiiremini edu ja tunnustuseni. Nädal annab võimaluse tegutseda efektiivselt ja viljakalt, mis toob kaasa positiivseid muudatusi ja kiiret edasiliikumist.

Veenuse asend lubab populaarsust seltskonnas, juhuslikku õnne ehk „vedamist“, samuti kirkust ja uusi vibratsioone armuasjade liinis. Kindlasti suhtle sellel nädalal võimalikult palju, ära maga oma võimalusi maha!

VEEVALAJA

Plats puhtaks! Selline võiks olla nädala hüüdlause sinu jaoks. Nädal annab sulle parima võimaluse vabaneda kõigest sellest, mille aeg on ümber saanud. Käes on aeg teha teadlikke valikuid, mis põhinevad sügavalt läbitunnetatud sisemisele veendumusele. Kui sul on mõni halb harjumus, millest tahad vabaneda — tee sellega algust. Soovi seda sügavalt ja jõuliselt, visualiseeri see protsess oma vaimusilmas. Pead vaid „tahtma“, südamest soovima ja sellesse uskuma.

Lausa kuninglik planeetide seis valitseb sinu kodu, pere ja elamistingimustega seotud valdkonnas. Kui oled oma lähedastest võõrandunud, siis nüüd on hea võimalus neid suhteid parandada läbi sügava ja usaldusliku kontakti. Räägi oma pereliikmetega hingest hinge, südamest südamesse!

KALAD

Käes on suhtlemise ja aktiivse infovahetuse nädal, mil sinuni võib jõuda väga kasulikku infot. Kuuled või näed midagi, mis aitab sul üle saada surnud punktist ja oma eluga kiiresti edasi minna. Hetkel on sul suurepärane võime näha kaugemat perspektiivi, mistõttu sobib nädal kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks. Sinu ja su sõprade või sinu ja mõne seltskonna vahel on palju positiivset energiat. Koostööst sündiv sünergia aitab leida lahendusi ka kõige raskematele probleemidele.

Isiklikumate suhete osas soosib nädal pigem sõprust ja mõttekaaslust kui armastust. Armuasjus kipub mõistus domineerima tunnete üle, mistõttu tunnetele ei jää ruumi kasvamiseks.
Kolmapäeval ja neljapäeval tuleks sul end veidi tagasi hoida — võid kogemata teha või ütelda midagi sellist, mis su mainet kahjustab.