“Minul kui lapsevanemal on tekkinud tõsine mure TV3 edastava seriaali Padjaklubi pärast. Olles kahe lapse ema, ei saa ma tolereerida, millise mõttetu lobaga, mida näitlejad eetris suust välja ajavad, meie laste ajusid loputatakse. Turumajanduses on kahjukslubatud müüa kõike, aga muretsema pani mind eelkõige minu 12-aastaselt tütrelt kuuldud väide, et seda jampsi “vaatavad meil kõik”! Olen ise veel suhteliselt noor lapsevanem ega kuulu ehk veel loodetavasti väga vanamoodsate vanemate kategooriasse, aga see mis mõttetut teksti igal teisipäeval nüüdsest kuulama peab, paneb mind väga muretsema.

Ongi küsimus teile: kas te olete vaadanud Padjaklubi? Milliseid mõtteid see teis tekitab? Mida sellest järeldada? Kas on võimalik midagi ette võtta, et meie teismelises eas tüdrukuid sellise ajuvaba lobaga mitte koormata enne järgmist koolipäeva?”

Kommenteerib TV3 avalike suhete juht Annely Adermann:

"Äärmiselt kahetsusväärne, kui oleme vaatajatele seoses sarjaga „Padjaklubiga“ peavalu valmistanud. Olgu siiski täpsustatud, et „Padjaklubi“ pole lastesaade ning sellele viitab ka hiline eetriaeg. Selgituseks veel niipalju, et TV3 on püüdnud vaatajaid alati eelnevalt teavitada, kui varasemas ajatsoonis jõuab eetrisse programm, kus võib esineda lastele või nõrganärvilistele ebasoovitavat sisu. Siinkohal ongi sobiv märkida, et juba reedel alustab TV3s „Padjaklubi“ tegijatelt uus kodumaine sari „Keskea rõõmud“, mis on samuti mõeldud eelkõige täiskasvanute meelt lahutama.

Samas hindab TV3 oma pisikesi vaatajaid väga, just nende rõõmustamiseks on saatekavasse valitud igahommikused multifilmid ning laupäevaõhtused maailmatasemel animafilmid. Loodame, et igaüks leiab TV3st sel sügisel sobivat vaatamist, tervele perele soovitame soojalt teleshow´d „Su nägu kõlab tuttavalt“, mis alustab juba oktoobrikuus."

Hea lugeja, avalda arvamust! Kas "Padjaklubi" on seriaal, mida laste ärkvelolekuajal telerist näitama peaks või on selliste saadete aeg hoopis hilisemal õhtutunnil?